Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

48 level MAG [SPRZEDAM]

Perwal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam na sprzedanie konto w grze Tibia. Na koncie znajduję się sorcerer z 48 levelem oraz 41 magic levelem, oraz kilka mniej ważnych postaci. Główna postać czyli Sorcerer znajduję się na świecie ETERNIA. Jest to świat OPEN PVP, co zapewnia ciekawą rozgrywkę (system PVP tzw. czaszki). Konto w sam raz na start na tym świecie. Idealna do expienia jak i walki PVP. Postać jest neutralna, nie posiada żadnych wrogów. Konto ma notkę w Criminal Record na za złamanie punktu regulaminu 2g. Lecz nie sprawia to żadnych przeszkód w rozgrywce!

NA POCZĄTKU GRY MOGĘ POMÓC W WYBORZE EXPOWISK JAK I UDZIELAĆ RAD BEZPOŚREDNIO W GRZE. POSIADAM TAM WIELE INNYCH POSTACI.

KONTO NIE JEST ZAREJESTROWANE! CZYLI NIE POSIADA RECOVERY KEYA, PRZEZ CO MOŻESZ WYROBIĆ GO SOBIE SAM BEZPOŚREDNIO PO ZAKUPIE!! DZIĘKI TEMU MASZ ZABEZPIECZENIE PRZED OSZUSTWEM!

UWAGA

Postać chciałbym zamienić za DWA KODY doładowujące (25PLN SZTUKA) do sieci T-MOBLIE (ERA)!

Jeżeli ktoś zgłosi się do mnie szybko i kupi postać DORZUCAM ZA DARMO 100K (10cc) NA START. Za taką sumę można kupić przyzwoity ekwipunek do tej postaci!

Jestem w stanie dorzucić za opłatą WIĘKSZĄ ILOŚĆ GP!

Możliwość sprzedaży poprzez ALLEGRO!

JESTEM OTWARTY NA KAŻDĄ INNĄ OFERTĘ LUB NEGOCJACJE CENY!

Kontakt:

Numer Gadu-Gadu: 39034899

Adres e-mail: [email protected]

Screen:

acc1l.jpg

acc2u.jpg

JEŻELI ZŁY DZIAŁ PROSZĘ O PRZENIESIENIE!

23876_3.png
  • Dodaj nową pozycję...