Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Na temat logowania/ lagów

lokuero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewien czy poprawnie zatytułowałem wątek, ale to chyba mnie ważne. Jak myślicie, czy zrobią coś z systemem logowania? Chodzi mi o to, że aktualnie jestem 1200 w kolejce do grania (raz mi się udało już, ale nie wiem jakim cudem CRASH). Graczy cały czas przybywa, a serwery nie wytrzymują. Ciekawie kiedy coś z tym zrobią.

Opublikowano

Cyk:

http://forums.station.sony.com/dcuopc/posts/list.m?topic_id=36180

oraz cyk:

http://forums.station.sony.com/dcuopc/posts/list.m?topic_id=36542

Ogólnie: Było dużo graczy, dodano kolejki i teraz je naprawiają.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No dokładnie, wiary od cholery, sorry za wyrażenie ;P

Gra ma nie wiem czy 4 dni na f2p i już tyle ludzi się nią zainteresowało.

Dobrze by było gdyby zrobili kilka kanałów.

.... wkurza mnie to dzisiaj sobie chciałem pograć,a tu lipa wbije cudem na serwer pogram 2-5 minut i disconnect.

Opublikowano

Wiesz co ^^^ ? I dobrze jedni przestaną, drudzy zostaną i będzie git :P Potem stopniowo Ci co odeszli będą wracać bo lagg nie będzie :D

Opublikowano

Już naprawili, nie ma takich problemów z logowaniem :P

@Covver

A czy ja powiedział że nie ma już w ogóle problemów :P ?? Ja napisałem tylko o logowaniu, ja z logowaniem nie mam już żadnych problemów, a miałem. Co do lagg to prawie nic się nie zmieniło ;P

Opublikowano

Obecnie teraz na serwerze EU są lagi, kiedy wchodziłem byłem około 3000 w kolejce. Czekałem tylko żeby wyjść -.-

Opublikowano

Powinni coś z tym zrobić bo taka gra nie ma sensu a rano w tygodniu nie można wejść bo jest szkoła. :/

Opublikowano

Obecnie teraz na serwerze EU są lagi, kiedy wchodziłem byłem około 3000 w kolejce. Czekałem tylko żeby wyjść -.-

Żartujesz chyba. Wchodziłem około godziny 21:30 i kolejka wynosiła 350. Niemożliwe, że aż taka była.

Opublikowano

Żartujesz chyba. Wchodziłem około godziny 21:30 i kolejka wynosiła 350. Niemożliwe, że aż taka była.

Oj była była jak ja wchodziłem o 20 było 3200 z kawałkiem, potem dostałem crasha i już prawie w ogóle nie było. Dzieci poszły spać :)

Opublikowano

Wg mnie to jesteście napami. Nawałnica jest, bo gra wyjeba*a w kosmos, o super hiper pro elo elo bohaterach, możesz być batmanem, a nawet prostytutką, w dodatku f2p. Nie zdziwie się, że przez najbliższy tydzień będzie tak :< Dodadzą więcej serwów, ale wiadomo. Na wszystko trzeba czasu.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Bestialski 100% racja :)

17lvl Mental skille Iluzja nick Iluzjonista nie lecę na lvl, wolę grę ogarnąć w 100%, a potem się nią cieszyć :)

Nie sapcie że nie da się wbić i czeka się pół godziny, chcecie pograć ? Wbijajcie rano i po kłopocie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...