Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PvE czy PvP

tyskie1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Gdzie lepiej stworzyć postać ?? na świecie PvE czy PvP?? i w którym o co chodzi. Domyślam się że ten drugi to coś jak w metku, czy innych tego typu grach, ale to pierwsze??

A i jeśli ktoś chciałby mnie wprowadzić w świat tej gry to bardzo bym prosił o kontakt. GG: 8477062 Skype: pr0100wry1 (dobrze jakby ktoś miał mikro).

Opublikowano

Według mnie zdecydowanie PvP.

Czemu? Bo na PvE 80 % społeczności to 'fanboje' tzw. Rock'a z youtube, wszędzie spam, wulgi itd.

PvP co prawda rozkręca się dopiero na nieco większym poziomie, ale i tak warto, bo jest większa zabawa.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

PVP dlaczego ? po pierwsze to co napisał Menestero po 2 szybciej nauczysz się ogarniać, więcej miejsca dla ciebie bo mniej osób tam gra, fajne akcje jak się spotka np 2 na 2 hero/i ten zły :D:)

Zrób sobie ankietę przy okazji zobaczy się ile osób gra tu, a ile tam:P

@Offtop

Działa Wam teraz gra ? czy też Was tak wywala ???

Opublikowano

Nie można zmienić ale możesz stworzyc 1 postac na Pve a 2 na Pvp lub Wszystki na PvE albo wszystkie na Pvp osobieście polecam Pve gdzyż na pvp wyjdziesz z Safe zone i ded :x

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

EmpioS to dziwne ^^ nabiłem 11 lvl na pvp i jak na tą chwilę tylko parę razy padłem :)

Wystarczy szybko uciekać, lub szybko zabijać. :P

Tyskie

Mój nick Iluzjonista napisz wiadomość to pogramy kiedy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...