Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

...

Dlaczego masz coś do gotowców?

A jeśli zamówię gotowca z firmy która ma 21 k pozytywów ? :)

ale tekst fajny.

@Down

aj przesadzasz : P

Edytowane przez Sawickas
Opublikowano

...

Dlaczego masz coś do gotowców?

A jeśli zamówię gotowca z firmy która ma 21 k pozytywów ? :)

ale tekst fajny.

@Down

aj przesadzasz : P

Mam nadzieję że się wydurniasz, bo jak nie to współczuję. Co z tego że kupisz PC z od gościa który ma 21 k pozytywów a sobie kupisz go na chinolskich częściach które nawet w połowie nie dają takiej wydajności a po próbie OC, zmiany czegokolwiek "komp" nie wstanie/zjara ci dom/wysadzi korki -_-

Wolałbym zaufane P2X4 i HD 6950 niż wyjebane i7 2600 bez OC i jakieś chinolskie 550 Ti które wydajnością konkuruje kartom 2 letnim i płycie główniej która pali się przy obciążeniu, także pierdziel swoje i kup sobie ten komp tylko lepiej ubezpiecz dom. Pzdr

Opublikowano

Primo GHz z rdzeni się nie łączy. na prawdę ma 3,1 GHz. Nie podkręcisz go.

Dwa mobo to jakiś shit z dupy wyjęty.

Trzy ram to chyba jedyna dobra rzecz :P

Grafa to jakieś nieporozumienie

Dysk No-Name który pewnie się do 60 st nagrzewa, chodzi jak kosiarka, dane zamiast np po 30 MB/s zrzucają się po 4 MB/s który zaraz się rozleci

Zasilacz jakiś żart. Ledwo wytrzymuje to co ma.

Obudowa jakaś lekka, z plastiku która się nagrzewa i nie przewodzi ciepła (ciepło z podzespołów jest tak kierowane że wsysają je spowrotem żeby "chłodzić"

Ale jak chcesz kupić to nie moja sprawa. Spierdolisz dom. Można za taką cenę złożyć pierdyliard razy lepszy na dobrych częściach.

Opublikowano

Ja jestem przeciwny gotowcom. Dlaczego? Kiedys kupiłem lapka z MM lub Saturna i juz powoli pada. Na ekranie sa białe paski itp.4 lata uzytkowania. Teraz sobie sam zlozylem i narazie 0 problemow (chociaz watpie zeby jakies byly, bo ze sprawdzonego sklepu zlozony komp) Moze rok/dwa ci pochodzi, ale pozniej wyjdzie ci to.

Jakas zjeb... obudowa, czesci no name w tym twoim "gotowcu"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...