Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] 5 shoot nagrody

xxBURNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , zachowałem dawne 5-shoot`y no i zrobiłem prawie całą tablice , zostało 3 strzały , odebrałem nagrody i rozczarowanie... , 1x 99n , bronie na 7d ... , według mnie bezsensu trochę ... , no ale cóż Nexon to Nexon

Opublikowano

Ej no wlasnie co do tego 5-shota to kurde jak to wszystko robic zeby cos wygrac . . . ???

b_350_20_359905_0F5C14_000000_000000.png

Czym się wyróżniamy?? Brak vipów co daje dla wszystkich równą grę

Poszukujemy doświadczonych Adminów!

Opublikowano

Robisz dzienna misje, klikasz Reward, by dostać nagrody za nią. W Inbox'ie masz 5shots i odpalasz je otóż to wszystko ;) .

dópa!

Opublikowano

Dodatek na koniec 1 Myst-N -.- Może teraz naprawią i nie będzie już znikać... Oby :rolleyes:

PREFIKS !!! -.-

Opublikowano

Za całą tablicę tylko jeden MYST-N? Nie no bez jaj, dobrze że tej edycji nie trzeba kupować kluczy, bo tylko bym kasę w błoto wyrzucił. W tej edycji 5-shota Nexon skąpy się zrobił, a na dodatek 5-shot zbugowany. Oby podczas dzisiejszego Maintence to naprawili.

Opublikowano

Moim zdaniem powinni zamknac wogole ten event na czas dobrych poprawek a nie ze z dnia na dzien naprawiaja i rezulatatow nie widac.

A jak juz to zrobia to mysle ze bedzie jakas Rekompensata ? bo troche graczy to irituje i wkurza.

Kolorek nicku na 30 D tak na NA bylo :P

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Przez tą ich awarię również z dnia na dzień spada szansa skompletowania tak ogólnie tego eventu ...

5Shot Case z zadania dziennego nie można trzymać dłużej niż 24 h więc dupa brzydko mówiąc .

Ciekawe czy jakoś to zrekompensują

9368_gold.png

Opublikowano

Cieszcie się że dają coś za darmo, kiedyś eventy były organizowane raz na rok....

Oni nie muszą nic dawać i tak mają już ogromne zyski...

Nie martwcie się eventy zawsze są przedłużane, ostatnio było tak samo...

76561198090890807.png

Opublikowano

Up z czego tu się cieszyć robią to tylko dlatego żeby przyciągnąć ludzi. A i tak nie potrafią naprawić eventu przez 2 dni więc co to za szczęście?

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

[quote name=Alfons xD' timestamp='1320486121' post='3405010]

ja wyjałem te 5shot z inboxu jest teraz w ekwipunku i jak klikam na nie to sie nic nie dzieje co jest? help mam ich 25

Ogólnie masz szczęście.Ja nie mogę dodać do plecaka bo mi się od razu otwierają.

Miejmy nadzieję,że to zrekompensują ...

Straciłem ponad 35 Shotów i tarcza czysta ... Trochę mnie to boli,ale trudno .

9368_gold.png

Opublikowano

[quote name=Alfons xD' timestamp='1320528458' post='3408161]

dajcie znac jak bd działac 5shot bo narazie nie mam dostepu do CA pisze z komy ;x

ps: Omek licze na Cb : )

Jak coś bd wiadomo to ktoś na pewno szybciej ode mnie te info na forum dostarczy.

Jak na razie nie zapowiada się szybka naprawa 5Shota.

Brak żadnej konserwacji przed terminem.Pozostaje czekać do środy .

9368_gold.png

Opublikowano

kurde posrało ich z tym 5shot'em , to jakaś kpina ...

te nagrody? lol ... 1 99nx case lol ... żałosne

najbardziej chodzi mi o bacpacka nic więcej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...