Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Tylko Wypowiedź Adminów

Sneakysu

Tylko wypowiedzi adminów  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Cze chcesz aby w zg?soszeniach mentora wypowiada?a si? tylko administracja?

• Tak.
      7
    • Nie.
      12
    • Nie mam zdania.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taką małą sugestię :)

Najlepiej by było, jak by tylko Admini mogli wypowiadać się w Zgłoszeniach.

Wyglądałoby to tak : Podajemy 5 linków gdzie pomogliśmy admin by zdecydował.

Czemu ? - Już mówię

1.Będziesz u kogoś na NIE to on specjalnie będzie również u Ciebie na nie, choćbyś był dobrym kandydatem.

2.Niektórzy mają dużo kolegów na MPC, i przyjaciele mogą być na TAK, żeby koleszka zdobył Mentora

Według mnie powinni adminowie się wypowiadać i Już :)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Dotychczas wybór nowych Mentorów był całkowicie zależny od administracji forum. Teraz ulegnie to zmianie.

To zaprzecza idei istnienia tego działu. Admini równie dobrze mogliby wybierać tych mentorów na skype czy gadu gadu.

Takie jest moje zdanie.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Dokładnie, też mam takie zdanie jak Strup3k.

Najlepiej jakby modzi i kid modzi mogli się jeszcze wypowiadać.\

/Edit

Nie którzy kogoś mogą nie lubić i specjalnie psuć mu reputację

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Nie jestem administratorem, ale prawo do pisania mam, więc... Do decydowania o przyjęciu powinien oczywiście podchodzić administrator.

Ranga Mentora poza satysfakcją nic nie daje i dobrze, ale może tutaj narodzi się coś, czego inni nie mają- możliwość pisania w tym dziale?

@Edit

+ możliwość odpowiadania w ankiecie (za przyjęciem, czy też nie) dla użytkowników. Uniknęlibyśmy tym sposobem takiego napływu postów jaki jest teraz.

Dokładnie.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Jest dobrze jak jest bo liczy się zdanie użytkowników a kokosz pewnie to sprawdza czy dał TAK bo kolega czy dał NIE bo go nie lubi :)

Opublikowano

Uwierz mi,kokosz,lord makin to nie dzieci które zwracają uwagę na komentarze poszczególnych osób.

Głosowanie nie polega na naliczaniu głosów,kokosz zapewne osobiście sprawdza twoje wypowiedzi w tematach,oraz

zapewne konsultuje się z dobranymi do tego tematu osobami..

Dla mnie powinno zostać tak jak jest.

2.Niektórzy mają dużo kolegów na MPC, i przyjaciele mogą być na TAK, żeby koleszka zdobył Mentora

Przeczytaj wypowiedź kokosza w temacie pro kiki junior ;)

Tak ogólnie ranga mentor to ranga dla użytkowników,wyszczególnia go ona jakoś,na podstawie

oddanych przez nas głosów

Jeżeli ty nie masz szacunku do mnie,ja go nie mam do Ciebie

Opublikowano

Dotychczas było tak, że tylko administracja o tym decydowała. Teraz chcieli to zmienić, aby zwykli użytkownicy też mieli coś do gadania. Po to został stworzony ten dział.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Przeniosłem temat do odpowiedniego działu. Postaramy się, aby nikt nie został skrzywdzony naszą opinią. A forma...cóż na razie freestyle mi odpowiada - taki właśnie zamysł mieliśmy z Lordem Makinem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Witam. Mam taką małą sugestię :)

Najlepiej by było, jak by tylko Admini mogli wypowiadać się w Zgłoszeniach.

Wyglądałoby to tak : Podajemy 5 linków gdzie pomogliśmy admin by zdecydował.

Czemu ? - Już mówię

1.Będziesz u kogoś na NIE to on specjalnie będzie również u Ciebie na nie, choćbyś był dobrym kandydatem.

Według mnie powinni adminowie się wypowiadać i Już :)

Teraz jestes zly bo u cb w aplikacji na mentora bylo sporo osob na nie.

Ale nie dziwie sie, ze sa na nie,po tym ss to wiesz...twoje szanse sa nikle

sstwc.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Masz rację, jednak z drugiej strony jeśli w zgłoszeniach będą wypowiadać się tylko administratorzy, to zwów podniosą, się głosy, że użytkownicy nie mają nic do powiedzenia. Każde rozwiązanie ma swoje dobre i złe strony.

Skoro powstał dział "Zgłoszenia" w którym każdy może wyrazić swoje zdanie, póki co niech tak zostanie ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Uważam ,że Mentor jest dla ludzi i powinien być przez ludzi wybierany.

Jest to grupa świadcząca o zaangażowaniu użytkownika w pomoc innym.

A najlepszą opinie tego dotyczącą wyrażą sami userzy, którzy z takową pomocą się zetknęli.

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie każdy może być powszechnie lubiany, znajdą się tacy, którzy w nominacji napiszą negatywną opinie.

O to w tym wszystkim chodzi.

Dzięki temu administracja ma lepszy wgląd w całą sytuację oraz może poprzeć się opiniami innych przed decyzją.

Jestem pewna, że jeżeli taka negatywna opinia nie jest poparta dowodami lub napisana jest z czystej złośliwości zarząd to zauważy i nie weźmie jej aż tak bardzo pod uwagę.

Opublikowano

Ja proponuje żeby propozycje na mentorów były od prousera.Dlaczego?Ponieważ prpopozycje piszą ludzie których nie widać na forum WGl i tacy którzy mają 20 postów.Według mnie taki ktoś nie pasuje ne mentora.

+

Wypowiadający się w aplikacjach mogliby tylko moderator+ ponieważ oni najwięcej siedzą w działach i widzą kogoś aktywność i zaangażowanie.W większości są to głosy userów którzy chcą się podlizać i mieć kumppla mentora.Takie czitkowe zdanie:)

Opublikowano

Dlaczego tylko administracja ....

Jak userzy mają potwierdzić czy pomagasz i czy się nadajesz... -.-

Na NIE!

Opublikowano

Nie tylko administracja, ale i inni mentorzy. Wtedy jestem skłonny być pozytywnie nastawiony do tego pomysłu.

Póki co na nie.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano
Jak userzy mają potwierdzić czy pomagasz i czy się nadajesz

Nie muszą, i tak kokosz każe dawać linki gdzie pomogłeś ;]

Najlepiej jak by wypowiadali się Mentorzy, Admini i ew. modzi

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...