Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam postać na twierdzy wojke mental 48 lvl skile silne m3 duchowe m4 walniecie na 10 a reszta 1

eq

smocza +9 ebonitowe +9 rib +9 49 sr srebna +9 żelak +9 okrągła +7 + 500 hp naszyjnik +1k pz

co mam teraz z postacią robić expic w v1 odpada bo tam nic dobrego się nie da dropnać a ja na 61 lvl chce mieć boga +9 tarcze na 61 +9.

Więc co mam robić żeby zarabiać ?

jedyne co mam dobrego i wiem że drogiego to rib +9 49 sr spacjalnie kupiłem dodawanie bonów do niego :)

Więc z nim chyba do 70 .

Co mam robić bo rozpędziłem się i w jeden dzień 5 lvl nabiłem i dopiero pomyślałem o przyszłości .

Edytowane przez JasiuPL218
Opublikowano

Na tym levelu możesz metki 45-55 walić , loch małp albo new postać dropek - metiny zazdrośći itp

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Leć do lochu i drop medale :) Dużo zarobisz.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Medale aczkolwiek często one nie dropią;<

Proponuje metki na sohan, wylatują z nich moby ze świątyni, są proste w ubiciu. Przy okazji kamole lecą.

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Medale aczkolwiek często one nie dropią;<

tak twierdzisz ?... ja na 55 lvlu w trudnym lochu mentalem bez 2x dropu dropnalem w 2 dni ponad 400 medali... na 55lvlu, a co dopiero jakbym mial 42

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Podrop kamyczki na tym jest dość duży zarobek, możesz iść na DT, bądź na Lorda Małp. Podrop też KU, ponieważ nie masz dobrze wbitych skilli.

Opublikowano

Kup sobie rękawice złodzieja lub dropnij i ciśniej do Trudnego Lochu Małp na bossa, jesteś mental to pewnie ogarniesz.

Z bossa dropią medale/kamienie duchowe/zioła ja bez rękawicy byłem 3bossy na 51lvl i kamyk duchowy :)

A medali leci tam ogrom.

Innym wyjściem jest bicie metków diabła na sohan.

Ale kup rękawice złodzieja, dużo daje.

1356721310-U739101.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...