Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Botem do zmiany Bonów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze zmieniaczem bonów. Chodzi o program "Boni-Switcher by CroSSie"(to chyba niemiecki program) zciagniety z mpc ale dokładnie nie wiem gdzie. Program zmienia sam bony lecz niezmienia na takie jakie chce(zmienia caly czas). Dla przykładu mam 1 bon w szytlatach na 1lvl i w programie wybieram ze chce 10na ludzi ,puszczam start, program zmienia i jak sie juz natrafi ten bon to program zmienia go dalej. Moze robie cos zle? Prosze o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak tyle ze ja chce zmieniac bony na CavalosMT2 a przez tego "Kamer moda" z hakiem niemozna sie polaczyc z tym serwerem... poprosu pisze ze jest on Off. Pozatym w tym haku nie moge sie zalogowac i zarejestrowac. Wiec dajecie jakis hack ktory mi zadziala.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Co ty koleś gadasz najnowszy Bonusswitcher działa przeważnie wszędzie wysatrczy założyć kąto i zalogować się, a żeby wiedzieć jaki bon wybrać wystarczy wejść na Google.pl -> Bonusy Metin2 -> i po prawej stronie jest Niemiecka flaga klikasz na nią prawym i otwórz w nowej karcie, a potem szukasz bonu po polsku, a następnie po niemiecku. :)

Edytowane przez asshole?