Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dupe Hack 1.13C

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie gram na prywantm serwerze ktory nie jest zabezpieczony niczym , a moge zarobic FG na forum , posiada ktos Dupe Program ? moze udalo by sie komus napisac cos takiego ? jestem w stanie troche grosza zaplacic :) kwestia dogadania sie tylko .

Opublikowano

Kopiowanie przedmiotów w grze jest aktualnie nie możliwe, gdyż niedawno wyszedł nowy patch. Zanim taki hack powstanie, a do tego wątpię by ktoś go udostępnił za darmo.

Na dodatek, jeżeli chcesz zarobić FG to polecam puścić bota na mf, najlepiej soso lub hammera i sprzedawać itemy, za sprzedawanie kopiowanych itemów jest ban, gdyż potem one znikną (dzień-dwa po skopiowaniu).

1321109413-U391680.png
Opublikowano

Ale jeszcze raz przeczytajcie co napisałem w 1 poście .... a dowiecie się o co mi chodzi , zamiast pisać mi takie rzeczy. Wiem że takich programów nie ma dla osób takich jak my . Maja to osoby które możemy policzyć na palcach 1 ręki . Chodzi mi o prywatny realm !

Opublikowano

Kopiowanie przedmiotów w grze jest aktualnie nie możliwe, gdyż niedawno wyszedł nowy patch. Zanim taki hack powstanie, a do tego wątpię by ktoś go udostępnił za darmo.

Na dodatek, jeżeli chcesz zarobić FG to polecam puścić bota na mf, najlepiej soso lub hammera i sprzedawać itemy, za sprzedawanie kopiowanych itemów jest ban, gdyż potem one znikną (dzień-dwa po skopiowaniu).

malo wiesz na temat takich programow ^^ pewnie za duzo sie naczytales na debilnych forach ^^

sam osobiscie mialem 2 postacie bulkathosow i sojow i jakos mi nie znikaly a gralem jeszcze z 3-4 miechy