Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu na Metinie2PL, ludzie dają stronę z darmowymi Yangami, strona posiada końcówkę : ''.tl'' Interesuję mnie jak oni To robią. jak Oni to zakładają sam chętnie bym spróbował nie na cele oszukiwania, strasznie mnie to interesuje jak Oni to robią, liczę na odpowiedzi. Przykład : ''Doładuje Yangi'' Wpisz swój login i swoje hasło..'' Gdzie potem ten login i hasło przychodzi??

Chciałbym się dowiedzieć jak to się robi!

Pozdrawiam

Opublikowano

Mnie tak kiedyś okradli ^^

Sam jestem ciekaw ;<

Metin2.c0.pl lub tk jakoś tak to było ;d

Jakby ktoś odpowiedział to także byłbym wdzięczny ^^

bleach%20tag.png
Opublikowano (edytowane)

Ojejku trochę php i ma się ten łatwy skrypcik. Nie pisz że nie chcesz oszukiwać bo i tak Ci nikt nie uwierzy, sam nie umiesz niczego osiągnąć?

Loginy i passy przychodzą im na maila. Takich skryptów jest pełno w necie wystarczy pogłówkować.

Edytowane przez bartus12342

c(;

Opublikowano

Ojejku trochę php i ma się ten łatwy skrypcik. Nie pisz że nie chcesz oszukiwać bo i tak Ci nikt nie uwierzy, sam nie umiesz niczego osiągnąć?

Loginy i passy przychodzą im na maila. Takich skryptów jest pełno w necie wystarczy pogłówkować.

Bartuśku nie chce nikogo oszukiwać :) Chce to na sobie wypróbować, podałbyś linka do tego skryptu albo bynajmniej podał nazwę ;)

Opublikowano

Bartuśku nie chce nikogo oszukiwać :) Chce to na sobie wypróbować, podałbyś linka do tego skryptu albo bynajmniej podał nazwę ;)

Jesli sie na tym nie znasz to bym nie radzil sie bawic poniewaz nie zrobisz tego.Ktos tez mzoe na policji zglosic stronke ze wyludxa dane i mozesz miec przerbane i to grubo.

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

to jest taki skrypt ktory dziala na bazie Mysql o ile sie nie myle jest taki tutorial w dziale tutoriale

Jak byś mi poszukał będę wdzięczny! ;)

Opublikowano

wejdz na stronygratis.pl badz cos w tym stylu i sobie zrob , a teksty typu nie chce okradac zostaw dla sibie kazdy wie czego chcesz maly demonie ! :D

Za toba , utna ci glowe.

Pomoglem ? Like ?

-

Opublikowano

up szybszy ja akurat szukaĹem skorzystaj z tuta wyzej ja np mam wlasna strone smzadarmo.za.pl

niechce dostac znow bana wiec mowie ze tam wyludza passy

p.s polecam ci stronÄ friko.pl

na niej zaĹoĹźysz stronÄ z wyĹudzaniem bo ma bazÄ mysql mam nadziejd ze choc troche ci pomoglem

Opublikowano

up szybszy ja akurat szukaĹem skorzystaj z tuta wyzej ja np mam wlasna strone smzadarmo.za.pl

niechce dostac znow bana wiec mowie ze tam wyludza passy

p.s polecam ci stronÄ friko.pl

na niej zaĹoĹźysz stronÄ z wyĹudzaniem bo ma bazÄ mysql mam nadziejd ze choc troche ci pomoglem

Tutorial jest tulka.

Wysłałem specjalne passy ^^

Jest to formularz przypisujący dane do bazy ftp, w tym wliczając warunki emaila - Wszystko przychodzi ci na email.

Ten skrypt ma również dużą dziurę - Można nic nie wpisać.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...