Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gta V i wymagania :P

PawlikxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jak sądzicie jakie będzie miało wymagania GTA V . Za jakiś czas powinna być już premiera skoro jest już zwiastun

:D

http://www.youtube.com/watch?v=5vAJtuxPdPY&feature=feedlik

1390831561-U140955.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Minimalne wymagania żeby odpalić tą grę:

Procesor 8x 4,0GHz

RAM 8gb

Karta grafiki 4Gb GDDR10

Minimum 100 gb na dysku.

Klawiatura, mysz, monitor.

Opublikowano

Nie miało być tylko na konsole? ;d

Jakby wyszło na PC to procek i-5 2500k+ Ramu koło 6GB, a grafka coś koło GTX560 ;p

Opublikowano

Minimalne wymagania żeby odpalić tą grę:

Procesor 8x 4,0GHz

RAM 8gb

Karta grafiki 4Gb GDDR10

Minimum 100 gb na dysku.

Klawiatura, mysz, monitor.

Beka, padłem <hahahah>

Wymagania będe jakie będą, mi to lotto i tak kupie orginał na Xklocka

Opublikowano

Wymagania mają być kilka razy większe niż swojego poprzednika (GTA IV) , Ja nawet nie patrzę na wymagania zapewne pójdzie mi na full detalach na PC oraz oczywiście na Xbox360

Gość malutki688
Opublikowano

Ogólnie bardzo dobrze jak wyjdzie tylko na xklocka 360 i playstation 3, no konsoli miodzio sie gra, zwłaszcza w GTA.

Pecet spada na psy. :>

brawo sherlocku....zobacz grafe w bf 3 na pc i na xboxa i zobacz co na psy leci:)

Opublikowano

brawo sherlocku....zobacz grafe w bf 3 na pc i na xboxa i zobacz co na psy leci:)

Wybacz ale i tak zostaje przy swoim, i zwisa mi to ogólnie bo wole konsole do gier niż PC, Xbox360 Slim + 42 calowy telewizor i miazga. Więc za przeproszeniem w pupie mam PC bo taka minimalna jakość to nic.

Opublikowano

GTA IV ma kompletnie zjebaną optymalizację. Miejmy nadzieję, że w GTA V tego nie skopią, jak nie skopią to pewnie będzie miało mniejsze niż GTA IV.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

No napewno wieksze niz w GTA4 szczegolnie co mi sie podoba w grafie to kolorystyka owiele jasniejsze i przjemniejsze kolory ale co czekamy na premiere ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Konsolowa gra nie powinna wyjść na PC i niech nie wyjdzie

Żadna wersja GTA nie była stworzona wprost tylko na konsole, imho. RockStar bardzo dużo kasy by na tym straciło, w szczególności, że ceny pecetów teraz strasznie idą w dół .

Prawda, że bardziej opłacalne będzie kupienie PS3, czy xbeka 360 niż składanie tylko pod tą grę nowy sprzęt, ale wychodzą coraz nowsze tytułu gier, z coraz większymi wymaganiami, więc warto by to jednak przemyśleć . Samo GTA pewnie ukaże się na peceta, jednak najszybciej możemy spodziewać się tego tytułu na PS3&xbox360 .

Opublikowano

Jak można grać w gta na konsoli ?:O

mam wii i xkocka wiedz mi tu nie mówcie że lepiej się na tym gra w takie gry;) GTA musi być na PC :D

Opublikowano

Pewno coś pokroju GTX 275 / HD 5870 a na procek to pewno minimum P II X4 955

Z tymi wymaganiami z dupy nie przesadzajcie. Jak nie spierdolą optymalizacji to będzie dobrze. Silnik może z RDR`a lub zmodyfikowany z GTA IV. Nie ma mowy żeby nie było na PC bo R* lubi kase. Jak by wydała tylko na konsole to by zarobiła np: 50MLN $ a jak na PC i Konsole to np 75 MLN $. Sytuacja jak z GTA 4 zapewne. Głównie większe miasto z podrasowanymi cieniami, modelami i światłami. Nie twierdzę że kiepskie ale spodziewałem się więcej.

Opublikowano

UP tak tyle że już z GTA 4 były cyrki. Nie wiem czy wiesz ale na PS3 w 720p ma się max 30 FPS. Konsole max już z siebie wycisnęły. Takie małe porównanko. Wolisz się przejechać ferrari w Forzie motorsports czy na żywo ? BTW PS3 ma SLI z 6800 :DD Także napewno pójdzie na tv 42" w FHD :)

Opublikowano

Ledwo co wyszedl trailer a juz piszecie znawcy ...

poczekajcie az oni podadza oficjalne anie sami

piszecie ze beda 2x wieksze moze i gowno prawda

jak w GTA4 byla tak zajebista optymalizacja ze na

co drugim PC sie ciela..

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...