Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Chcesz 5 nowych nieśmiertelników? Wchodź!

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EA i twórcy filmu Act of Valor przygotowali dla nas fajną niespodziankę, po obejrzeniu zwiastunu otrzymamy 5 nieśmiertelników.

Jak to zrobić?

Jest to bardzo proste wchodzimy na http://actofvalor.com/bf3/ oglądamy zwiastun do końca, potem wybieramy platformę na której gramy i logujemy się na swoje konto EA.

*Nieśmiertelniki można otrzymać do 31 marca 2012 roku

I to wszystko na naszym profilu powinno pojawić się 5 nowych nieśmiertelników, u mnie się pojawiły :D

Swoją drogą film zapowiada się ciekawie :)

Jeśli dostałeś swoje 5 nieśmiertelników kliknij "Lubie to".

Opublikowano

Bo twórcą strony jest EA? Bo na wielu portalach jest promowana ta "akcja" - i nikt jak do tej pory nie skarżył się że mu konto zabrali.

Screen z mojego profilu:

R3SrbF0.m.png

Opublikowano

Na ps3 dupa .... Oferta tylko dla USA i Canady ....

Sorry, this offer is open to users in the United States and Canada only.

fiR919k.png

Opublikowano

a mi nie działa ... wybieram ps3 jako moją platformę i wyskakuje mi to "Sorry, this offer is open to users in the United States and Canada only."

fiR919k.png

Opublikowano

A mam pytanie - jak sprawić aby ten nieśmiertelnik był widoczny po zabiciu kogoś u niego? Są te dwa nieśmiertelniki, na jednym pisze nick. A na tym drugim ten obrazek. Jak to zrobić? Lajki polecą.

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Opublikowano

Ja gram na xbox i weszło mi bez problemu, niestety nie pomogę zbyt dużo tym co mają PS3.

@oban19

A wyświetla Ci się jakiś komunikat czy coś? Niektórzy pisali że mają z tym problemy za pierwszym razem ale gdy potem próbowali za godzinę lub dwie to mówili że im wchodziło.

Podobno ten cały skrypt nie do końca działa jak należy.

@ivanek

Nie wiem na jakiej platformie grasz ale na xbox wchodzisz w mój żołnierz -> nieśmiertelniki i wybierasz sobie jak ma wyglądać Twój nieśmiertelnik. I taki jak sobie tam zrobisz to potem jak kogoś zabijesz to będzie widział na kill cam Twój nieśmiertelnik.

Opublikowano

@oban19

A wyświetla Ci się jakiś komunikat czy coś? Niektórzy pisali że mają z tym problemy za pierwszym razem ale gdy potem próbowali za godzinę lub dwie to mówili że im wchodziło.

Podobno ten cały skrypt nie do końca działa jak należy.

Mi tam na nieśmiertelniku nie zależy. Po co mi jakiś kawałek blachy, liczą się wrażenia z gry ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...