Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętacie może bajkę "Liga Sprawiedliwych"?

To jest robione coś pod to.

Możemy zrobić swojego bohatera (batman, joker, flash, etc), wybrać po jakiej stronie chcemy być (bohaterowie/złoczyńcy), są różne questy, areny.

Podział jest na PVP oraz PVE

w83od2.jpg

Opublikowano

@Arturo1906, a czy grafika w metinie jest chociaż dobra? Nie, liczy się grywalność :) Martwią mnie tylko wymagania, niby pójdzie mi z pewnym zapasem mocy, ale wiadomo jak to przy takich MMO bywa...

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Gra jest bardzo dobrze zoptymalizowana. Mam 2gb ramu, 512 grafiki i gra działa pięknie, bez żadnych lagów czy klatkowania :)

Wielkim minusem jest wielka waga plików :x Dziś rano pobrała mi się całkowicie, a dziś po 16:00 wyłączyli serwery EU, nie dawno włączyli, lecz do pobrania 5.8gb patch -.- Niestety, dla ludzi ze słabym łączem będzie to duży problem. Mam 1mb/s i na prawdę długo się to ściąga.

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Jak dla mnie grafika jest dobra. Nie wymagam aż tak dużo. Tylko troche interfejs nie podoba mi się.

Opublikowano (edytowane)

Gra ma swietny silnik, nawet slabsze kompy pociagna bez lagów :)

Edytowane przez Szmergacz
Opublikowano (edytowane)

dokładnie jak u mnie ;] także się już pobiera , może coś ciekawego wyszło na światło dzienne ;]

Jakiś post upa , i było napisane że trzeba patch 5.8gb pobrać , ale go trzeba pobrać oprócz tych 14 gb ? bo mam dysk 60 gb tzn 2x po 25 gb więc nie styknie mi miejsca ;d

Edytowane przez FunChicken

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

@Arturo1906

to na co tu wchodzisz o.O ludzie skoro wam cos sie nie podoba to nie hejtujcie tylko omincie ten dzial... a co do gry jest swietna :D nigdy nie przepadalem za superbohaterami ani takiego typu grach , ale ta ma cos w sobie , ze przyjemnie sie gra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...