Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Hotspot Shield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

xxx

hsslogo.gif

Co to jest Hotspot Shield?: Program do zmiany IP, działa jak AOL ale jest prostrzy w obsłudze. Przydatny do robienia ofert Sponsor Pay.

Instalacja:

1. Pobieramy

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

skanq.png

2. Instalujemy

installw.png

instalacja2.png

instalacja3okienkowyska.png

instalacja4.png

instalacja5.png

Nasze IP zostało zmienione, aby przywrócić jeszcze raz uruchamiamy hotspod shield i klikamy "Disconnect"

(Zwracam się do moderatora o dodanie spoilerów na ss'y, mi nie działają. Dziękuje.)

Kliknij "Fajnie" ^_^

Edytowane przez DobryMudzin

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano (edytowane)

Oki doki, to teraz pyatnka od totalnego laika w temacie tego programu.

1. Jaką mam pewność, że moje dane nie zostaną zapisane, zapamiętane ?

2. Czy mogę wybierać adres IP oraz jego pocodzenie (kraj) ?

3. Czy ten program zawiera jakiś syf, poza toolbarem ?

4. Jaką mam pewność, że moje konto nie zostanie zbanowane za "przekręty" w celu pozyskania darmowych BF ?

5. Czy jestem takim skąpcem aby bawić się w to, chodzi mi tu o % reklam za które dostaje punkty.

5. Czy 173 BF to aż taka wielka różnica w porównaniu z ofertami, które mam dostępne teraz ?

Edytowane przez Googlus
Opublikowano

Oki doki, to teraz pyatnka od totalnego laika w temacie tego programu.

1. Jaką mam pewność, że moje dane nie zostaną zapisane, zapamiętane ?

2. Czy mogę wybierać adres IP oraz jego pocodzenie (kraj) ?

3. Czy ten program zawiera jakiś syf, poza toolbarem ?

4. Jaką mam pewność, że moje konto nie zostanie zbanowane za "przekręty" w celu pozyskania darmowych BF ?

5. Czy jestem takim skąpcem aby bawić się w to, chodzi mi tu o % reklam za które dostaje punkty.

1. Raczej w to wątpie, żeby ten program zapamiętywał twoje dane.

2. Nie wiem.

3. Zależy co dla ciebie jest syfem.

4. Nie sądze byś dostał bana.

5. Jeśli ci sie chce.

pc_Rodgerr.png

Opublikowano

Wszystko oparte na "raczej", nie przekonujesz mnie :c

Hmm syfem dla mnie jest coś co będzie mi wpływało w jakikolwiek sposób na działanie komputera, jak przykładowy toolbar. Oczywiście sam program według tejże definicji też jest syfem, więc napiszę, wszystko oprócz samego programu.

Co do 5 chyba nie zrozumiałeś, chodzi mi tu o % reklam za które dostaje bf, do tych bezowocnych.

Opublikowano

bana dostac mozna za takie przekręty ale raczej mała szansa jest na to ze trafia na cb.

a moje pytanie brzmi: jak mam internet radiowy i stale IP to jak sobie tutaj zmienie to nie beda do mnie mieli o to pretensji albo cos? nie chce zeby mi dzwonili

Opublikowano

Mała raczej nie, rok temu wyłapali wszystkich z bugiem na BF, wszystkie konta zbanowane.

Goglus ma racje EA jest za poważna firmą żeby dało się oszukiwać graczom ale wydaje mi się że wtedy dostały wszystkie konta bana zrobione przez guncluba a te zwykłe chyba nie ale mogę się mylić

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

bana dostac mozna za takie przekręty ale raczej mała szansa jest na to ze trafia na cb.

a moje pytanie brzmi: jak mam internet radiowy i stale IP to jak sobie tutaj zmienie to nie beda do mnie mieli o to pretensji albo cos? nie chce zeby mi dzwonili

Też mam radiówke, i jeszcze nikt do mnie nie dzwonił ;)

pc_Rodgerr.png

Opublikowano

@Mr

Możesz, a nawet się mylisz.

@Yanke

Oferta z GC też była dana przez EA, a banany się posypały. Powód ? EA znajdzie powód, uwierz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...