Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BlackBeryy 9700 Aktualizacja softu

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Cześć ostatnio chciałem zaktualizować soft w BB 9700 przez program BBSAK zrobiłem wszystko wg. poradnika użyłem opcji wipe telefon się zrestartował i po restarcie miałem wgrać soft ale niestety straciłem połączenie z telefonem i nie wiem co z tym zrobić. Telefon jest prawie , że martwy pisze tylko 507 Reload Software czy wie ktoś jak mi pomóc ?

Opublikowano

Spróbuj zsynchronizować swojego BlackBerry z komputerem za pośrednictwem programu "BlackBerry Desktop Manager" Telefon powinien zostać normalnie wykryty , program z tego co pamiętam jest dostępny na stronie

To jest ukryta treść, proszę

Ewentualnie gdybyś nie znalazł to wpisz po prostu w Google , BlackBerry Desktop Manager

Jeżeli dobrze pamiętam do w tym programie powinna być możliwość wgrania poprzedniej wersji softu o ile zrobiłeś wcześniej kopię bezpieczeństwa , jeżeli jej nie posiadasz możesz poszukać gdzieś w necie starszych softów i spróbować je wgrać , ewentualnie w tym programie powinno być coś takiego jak aktualizacja oprogramowania do najnowszej wersji dostępnej na nasze urządzenie .

Opublikowano

@up. Zawsze może spróbować / zobaczyć może akurat znajdzie normalnie telefon , mi też kiedyś starszego modelu telefonu nie znajdowało pod komputerem , używałem wielu programów i nic to nie dawało , a gdy zsynchronizowałem wtedy mojego BB z Desktop Managerem , telefon pomimo tego że nie dawał znaków życia został rozpoznany i połączony normalnie z komputerem .

Zawsze możesz spróbować , jeżeli nie to tak jak kolega pisał poszukać na forach BB lub ewentualnie do serwisu / komisu