Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam metka troszkę zasyfionego . Ponieważ ma haki itp. i kmr... oczywiście bloknięty Hs .

Ale nie chcę dostać bana , bo mam tez tam bota do dropienia...

Oraz mam 2 x 36 komplet eq do pvp +9 na ninje/sure 2 postacie na 2 innych kontach i shopa z max yang i kilka kamoli .

Gdy teraz wgram czystego ładnego metka bez haków itp bez kmr :) i wejde postaciami tylko Surą ninją 36 z eQ +9 i shopem , a dropa i 3 fishboty na tego syfa metka mogę dostac ban na te 36 i shopa ? Ps. Grałem na kmr ale nie używałem Sh itp Tylko Autopot ...

hm ? troszkę tu namieszane .

Heniek.

Opublikowano

O kuźwa :D

Bo zależy mi hajsie i eQ :P dorobiłem sie dzieki Fb , a teraz robie nowego metka czystego oczywiście i gram uczciwie :D

Robiłem tak już 2 razy , żeby mieć eQ... chodzi o Fb :D że miałem 2 metki .

Bez haków ciężko teraz skołować hajs ;)

Więc wychodzę na prostą czyli eQ mam , kase mam , kamole mam . Git , dzięki za odp :D

Ps. Mam neta radiowego , czyli jak wyłączam neta i włączam neta to inne IP xD

Dlatego kocham Cs i jechać na sh i zbierać ammo na zombie :D Bo jak ban... zmieniam nick i wchodze znów na serva :P

Heniek.

Opublikowano

No to skoro masz zmienne IP, to za dużo Ci raczej nie zrobią. Nie wzbudzaj podejrzeń także kontami innymi na tym samym emailu. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...