Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pewne pytanie.

1.Mam zamiar kupić na allegro 4 kamienie duchowe s13 ale słyszałem że znów do metina wkracza plaga chińskich botow wiec pozostaje pytanie czy opłaca mi się kupić to teraz za

ok 30zł ponieważ chińskie boty znów wydropią pełno eq i nie wiem czy ta cena momentalnie się nie obniży ;) ?

2.Za kamienie bym kupił dobrego fms i zamienił bym się przez Handel i tu jest pytanie czy możliwe jest to aby ta osoba mnie oszukała ? ,że on wystawi fms ja kamienie kilka ok i kamienie do niego fms do mnie nie :P.Ponieważ niedawno wróciłem do metina i przy dzisiejszych botach myślę że wszystko jest możliwe ;)

ps:Słyszałem że ludzie boją się zamieniać właśnie w taki sposób i proszą o wystawienie aukcji na allegro wiec pytam :)

Wiec proszę o pomoc :D

Edytowane przez Julcik

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

Witam mam pewne pytanie.

1.Mam zamiar kupić na allegro 4 kamienie duchowe s13 ale słyszałem że znów do metina wkracza plaga chińskich botow wiec pozostaje pytanie czy opłaca mi się kupić to teraz za

ok 30zł ponieważ chińskie boty znów wydropią pełno eq i nie wiem czy ta cena momentalnie się nie obniży ;) ?

2.Za kamienie bym kupił dobrego fms i zamienił bym się przez Handel i tu jest pytanie czy możliwe jest to aby ta osoba mnie oszukała ? ,że on wystawi fms ja kamienie kilka ok i kamienie do niego fms do mnie nie :P.Ponieważ niedawno wróciłem do metina i przy dzisiejszych botach myślę że wszystko jest możliwe ;)

ps:Słyszałem że ludzie boją się zamieniać właśnie w taki sposób i proszą o wystawienie aukcji na allegro wiec pytam :)Przepraszam na litrówkę w temacie NIE POPRAWIAĆ MNIE !! to było przypadkowe

Wiec proszę o pomoc :D

1. ja sadze iz ci sie nie oplaca ale kazdy ma swoje zdanie ja wole wydropic i tyle.

2.Tutaj sadze iz raczej tak ale moze sie udac ;]

Opublikowano

1. Wątpie że ceny spadną...

2.Nie rozumiem, normalnie weź handel i zamień kamyki za fms"a:]

Chyba że chodzi Ci o kupienie fms"a przez pln, wtedy lepiej przez allegro.

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Chodzi mi o kupienie fms przez handel :) czyli normalnie mogę walić i nic mi się nie stanie ok.

ScenTrexx Zapracowałem sobie na itemy w innej grze w którą już nie gram i sprzedałem to na allegro wiec te 30 złotych mogę poświęcić na kamienie :)

Mam nadzieje że te ceny nie spadną

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

Nie wiem skąd to info, że chińskie boty wrócą ;]

Nie polecam kupować, no chyba że akurat potrzebujesz. A ceny dużo nie spadną wydaje mi się.

1320856592_by_Doknic.gif

Opublikowano

Bann3d Wiem że to już spam ale umiesz czytać ???

PRACOWAŁEM NA ITEMY W INNEJ GRZE ALE JUŻ W NIĄ NIE GRAM I SPRZEDAŁEM TO NA ALLEGRO ZA 30 ZŁ WIEC CHCE TO POŚWIĘCIĆ NA KAMIENIE.

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

TEMAT ZAMKNIĘTY

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...