Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zakładam ten temat by poznać wasze zdanie, mianowicie chcę zwrócić Vladimira i skina vandala, tylko nie wiem czy to dobry pomysł, kupiłem go za rp, po nerfie jakoś nie gram nim zbyt często i myślę że jest z deczka up, zamiast niego chciałbym kupić cassiopeie lub talona

Opublikowano

Czy ja wiem... Moim main'em jest vladimir i raczej nie chcę go za żadne skarby oddać. Świetnie sobie radzi na midzie i ma bardzo dobre ulti, które rozwala w teamfight'ach.

Jeżeli tak bardzo tego chcesz, to lepiej, abyś kupił zamiast niego Gravesa.

Opublikowano

@UP

graves nie przyciągnął mojej uwagi ;/

a talon i cassio to bardzo ciekawe i oryginalne ;d

ale najgorsze jest że strace szanse wymiany ;x

Opublikowano

Zgadzam się z moim poprzednikiem , jego czary wgl. są naprawdę bardzo dobre. Ale graves też jest dobry - jest teraz w free rotation , to możesz sobie nim zagrać zobaczyć , ogarnąć. Ale tak czy siak nie sprzedawałbym vladamira.

Opublikowano

Pewnie nie ogarniasz do konca jego skilli oraz combo, nie ma co sprzedawac postaci, bo kiedys mozesz do niej wrocic, ja mam podobna sutuacje z vladkiem, a mianowicie gram nim sporadycznie, ale jednak gram w ostatecznosci.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Jeśli już chcesz oddać możesz to zrobić tylko raz i jeżeli oddajesz to tylko jednorazowo możesz oddać do 3 rzeczy (skinny, postacie).

A proponuje ci takie postacie zamiast vlada:

- kennen ( niedoceniana postać a za to jaka potężna !!)

- swain

- malzahar

Opublikowano

Kennen jest bardzo dobry dobry dmg spam do tego trzymie linie jak ma spell vampa ile się chce

zakaz handlu

Opublikowano (edytowane)

@Up nie opłaca sie? a grałeś nim że tak twierdzisz oO?

A tak wgle to za 6300 polecam Branda oraz Lee sina :)

Edytowane przez kometa

11360.gif

e4e91d06b88e8ef4c32aeb996b39ad8d.gif?1315424848

Opublikowano

Z tych 2 polecam Ci Casiopeje, fajny ulti w grupowych walkach. Ale za 6300 ja polecam Ci Caitlyn. Jest bardzo dobra na mida jak i na bota z supportem.

Siemka, mam mało postów bo zapomniałem passy do starego konta. ;/ xD

Opublikowano

nie wiedziałem że zwrócić możesz postacie które zakupiłeś w ciągu ostatnich 30 dni ;/ Chiptek się ze mną skontaktował ; /

Opublikowano

Taaa, kolega też mówił, że UP, to zawalczyłem z nim 1vs1, on Swain, ja Vlad i wygrałem 8/1, 2x więcej last hitów, on był bardziej pushnięty... A co do 30 dni, wprowadzili to niedawno (nie mam na myśli tygodni, tylko miesiąc, 2)