Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano (edytowane)

Zaczynam robić bota do plemion, problem w tym, że program przestaje klikać w przycisk napad - wystarczy wcześniej kliknąć w oknie ff gdzie jest podłączony autoit w obojętnie jaki link, nieważne czy przez _FF.au3 czy ręcznie czyli:

Podaje wycinki funkcji, żeby było przejrzyściej, normalnie te wartości pobieram z gui.

To działa jeśli wcześniej ręcznie PRZED uruchomieniem skryptu wejdę na stronę Plac :

To jest ukryta treść, proszę

To już nie - wypełni pola ale _FFClick nie zadziała, _FFFormSubmit potem działa ale nie tam gdzie powinien ponieważ wcześniej nie zadziałał ten _FFClick :

To naprawia problem, ale może mi się potem podłączyć nie do tego okna FF które chcę... :

Parametry tego przycisku, w który chcę żeby klikało:

Edytowane przez 3g1
Opublikowano

To może być właśnie jedna z osobliwości FF.au3 obok funkcji _FFStart (błąd przy uruchamianiu FF w trybie @SW_HIDE). Może się mylę, ale do bota użył bym IE.au3.

Opublikowano

_FFConnect() robi się tylko raz na start skryptu potem, zbędne całkiem do czasu zakończenia działania skryptu

przycisk jest w jawa skrypt, kiedyś już był temat o tym, tylko poszukać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Budowniczy
Opublikowano

as

_FFConnect() robi się tylko raz na start skryptu potem, zbędne całkiem do czasu zakończenia działania skryptu

przycisk jest w jawa skrypt, kiedyś już był temat o tym, tylko poszukać

Wiem, że tego drugiego connecta nie powinno być, ale po wrzuceniu go wszystko zaczyna cudownie działać poprawnie.

A tego tematu jakoś znaleźć nie mogę, szukałem.

Może faktycznie powinienem się przerzucić na ie.au3, to ma być bot działający w tle oprócz farmienia z takimi funkcjami jak alarm smsem o ataku, wysyłanie captchy do captchatrader i inne.

Więc dodatkowe okno przeglądarki nie jest mile widziane.

Opublikowano (edytowane)

Jak będziesz miał problem z IE.au3 to zapraszam do mnie na PW. Nie ukrywam, że się na tym znam. :)

Edytowane przez Protecto
  • Dodaj nową pozycję...