Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić giftcode do minecraft'a, ale na kontagier nie ma obecnie kluczy. Chciałbym się spytać czy jest możliwość zapłacenia jakoś kupując na allego przelewem w żabce(dotpay)? Jeżeli takowej opcji nie ma, to chciałbym Was poprosić, abyście podali mi linki do podobnych serwisów, typu kontragier.pl

Opublikowano

mumia1230, polecam Ci mimo wszystko kupić z minecraft.net, dlaczego ? Dlatego, że Notch po 2-3 miesiącach blokuje gift-cody nie kupowane od nich, ponieważ uważa, że są One kupowane z kradzionych kart kredytowych ;) (mówię to tylko, żebyś się nie przejechał na tym ;p)

Opublikowano
umia1230, polecam Ci mimo wszystko kupić z minecraft.net, dlaczego ? Dlatego, że Notch po 2-3 miesiącach blokuje gift-cody nie kupowane od nich, ponieważ uważa, że są One kupowane z kradzionych

nie notch, tylko banki wracają skradzioną kasę spowrotem i tym sposobem klucz robi się nieaktywny.

Ah te plotki :)

kupuj tylko na Minecraft.net

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano (edytowane)

Panom wyżej dziękuje, otóż szukam serwisów takich jak kontagier, gdyż jest to w pełni LEGALNY serwis sprzedający giftcody. Kupują je wcześniej z minecraft.net

#Edit

Nie mam po prostu możliwości kupna bezpośrednio z minecraft.net, gdyż nie mam konta bankowego, aby dokonać przelewu.

Edytowane przez mumia1230
Opublikowano (edytowane)

Panom wyżej dziękuje, otóż szukam serwisów takich jak kontagier, gdyż jest to w pełni LEGALNY serwis sprzedający giftcody. Kupują je wcześniej z minecraft.net

No nie wiem czy taki legalny, lepiej spytaj ich skad biora swoje kody :P Kumpel kupil tam juz gifta i po 2 miesiącach po kodzie

poczytaj o kradzionych kodach TU:

To jest ukryta treść, proszę

Co do kodów z allegro jest tak samo

Tak jak koledzy wyżej polecam Ci minecraft.net

Edytowane przez Hemicro

Można prosić o zdjęcie warna? :(

Opublikowano

Ale jak już chcesz kupić z jakiejś strony no to

To jest ukryta treść, proszę

1336826229-U379973.png

Tuty :

Najwydajniejsza optymalizacja minecrafta czyli zwiększenie fps'ów !

http://www.mpcforum.pl/topic/506414-tutnajwydajniejsza-optymalizacja-minecrafta-czyli-zwiekszenie-fpsow/

LitleSky !

http://www.mpcforum.pl/topic/505707-dllitlesky-survival/

RedStone i Mechanizmy

http://www.mpcforum.pl/topic/596227-tutorialredstone-i-mechanizmy/

Jak postawić serwer na VPS

http://www.mpcforum.pl/topic/592967-tutjak-postawic-serwer-na-vps/

Opublikowano (edytowane)

Tak, Twój kumpel został oszukany... Większość osób(o tej mniejszości nie słyszałem) kupująca na kontagier nie marudzi. Większość ma u nich wykupione giftcode'y od bardzo dawna i jeszcze nie skarżyli się na to, że ich konto zostało zablokowane. Tak jak jest to napisane w artykule, który nam podałeś - poniżej 60 zł, te giftcody kosztują 75 złoty... Proszę osoby, które nigdy nie miały styczności z kontagier o niewypowiadanie się, usłyszy taki o tym, że blokują konta kupione na allegro(mam dwóch kumpli z klasy, którzy kupili na allegro i grają już ponad pół roku na nich) i już myśli, ze wszystkie poza minecraft.net są nielegalne. Nie napisałem ten temat, aby wszyscy mi spamili "Lepiej kup na minecraft.net', gdyż nie mam takiej opcji, nie mam dostępu do przelewu bankowego.

Edytowane przez mumia1230
Opublikowano (edytowane)

Tak, Twój kumpel został oszukany... Większość osób(o tej mniejszości nie słyszałem) kupująca na kontagier nie marudzi. Większość ma u nich wykupione giftcode'y od bardzo dawna i jeszcze nie skarżyli się na to, że ich konto zostało zablokowane. Tak jak jest to napisane w artykule, który nam podałeś - poniżej 60 zł, te giftcody kosztują 75 złoty... Proszę osoby, które nigdy nie miały styczności z kontagier o niewypowiadanie się, usłyszy taki o tym, że blokują konta kupione na allegro(mam dwóch kumpli z klasy, którzy kupili na allegro i grają już ponad pół roku na nich) i już myśli, ze wszystkie poza minecraft.net są nielegalne. Nie napisałem ten temat, aby wszyscy mi spamili "Lepiej kup na minecraft.net', gdyż nie mam takiej opcji, nie mam dostępu do przelewu bankowego.

Zależy kiedy się kupi giftcode, Ci co kupili wtedy gdy były po 9.95 Euro mają szczęście i nadal grają. Te za 14.95 Euro z tego co widze nie działają (Poszukaj tu na MPC, pełno spamu typu "Premium juz nie działa") Od wersji 1.9 pojawi się kolejny spam bo pewnie znowu premki stracą ważność. Przykro mi ale tak już jest...

Edytowane przez Hemicro

Można prosić o zdjęcie warna? :(

Opublikowano

w ogule sie nie znacie... nieprawdą jest ,że konta ,które są rozprowadzane przez konta gier lub inne tego typu serwisy są banowane dlaczego ? zakładając ,że karta nie była kradziona takie np. konta gier kupily sobie z minecraft.net giftcody notch dostal kaske i co go to obchodzi co się potem z tymi kodami dzieje ? dostal to co chcial a to czy da ktos komus konto czy sprzeda to nie jego sprawa... poza tym jak myślicie po co jest możliwość kupna na minecraft.net np. 50 kodów na raz ? ktos bedzie gral na 50 kontach ? o.O ... nie rozprowadzi je dalej... tyle ode mnie

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

w ogule sie nie znacie... nieprawdą jest ,że konta ,które są rozprowadzane przez konta gier lub inne tego typu serwisy są banowane dlaczego ? zakładając ,że karta nie była kradziona takie np. konta gier kupily sobie z minecraft.net giftcody notch dostal kaske i co go to obchodzi co się potem z tymi kodami dzieje ? dostal to co chcial a to czy da ktos komus konto czy sprzeda to nie jego sprawa... poza tym jak myślicie po co jest możliwość kupna na minecraft.net np. 50 kodów na raz ? ktos bedzie gral na 50 kontach ? o.O ... nie rozprowadzi je dalej... tyle ode mnie

A ty w ogóle nie znasz się na słowniku . Najlepiej kupić z minecraft.net i mieć pewność . Bo po co ktoś by kupował np 100 giftcodów po 60 zł wychodzi 600zł a sprzedawać po 45 zł . Stratę tak to ma 150 zł więc za bardzo się mu nie opłaca . A jak z kradzionej karty to mu obojętne że kupi za 60zł bo będzie miał to za darmo .

1358177528-U70874.png

Pomocnik
Opublikowano (edytowane)

Mi zablokowali po 1,5 miesiąca od kupna gifecodu. Oczywiście o stronie kontagier.pl pisze.

Edytowane przez kap

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Opublikowano

Kontagier.pl niestety teraz nie mają "na składzie" gift-codów, a szkoda - kupiłem u nich jakieś pół roku temu i jeszcze śmigają pięknie :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Kupować tylko z minecraft.net!!! skoro na mc.net key kosztuje ok.60 zl to czemu u innych klucz kosztuje ok. 40zł???? takie klucze są kradzione.

Opublikowano (edytowane)

A ty w ogóle nie znasz się na słowniku . Najlepiej kupić z minecraft.net i mieć pewność . Bo po co ktoś by kupował np 100 giftcodów po 60 zł

wychodzi 600zł a sprzedawać po 45 zł . Stratę tak to ma 150 zł więc za bardzo się mu nie opłaca . A jak z kradzionej karty to mu obojętne że kupi za 60zł bo będzie miał to za darmo .

A Ty nie znasz tabliczki mnozenia. 100 giftow po 60zl to 6000zl a nie 600

A do tematu to kup na minecraft.net najbezpieczniej.

Edytowane przez StopNoob
Opublikowano

Dobra, zamykam bo robi się tu spam.

Podsumowując- Najbezpieczniej kupić na minecraft.net.

Jeśli nie to kontagier.pl w ostateczności allegro.pl

Kupuj giftcode wystawione w aukcji powyżej 50 zł :)

cls

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...