Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Który przedmiot kupić?

Nicholas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doładowałem sobie 815 BF, co najlepiej teraz kupić? Commando 4lv (może za niski na kupowanie BF, ale jak grałem z ludźmi, którzy mieli itemy za BF, to nie mogłem nic zrobić). Build na razie taki, że mam 3pkt w Stealth. Zastanawiam się nad nożem albo jakimś pistoletem.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano (edytowane)

Zależy jak lubisz grać. 2 pistolety, pistolet i snipera, nóż i snipera, nóż i pistolet. Opcji jest wiele. Napisałeś, że zastanawiałeś się nad nożem albo pistoletem. Za 815BF możesz sobie kupić Super Nóż Royal i Ręczna Armata Harry'ego (zakładając, że jesteś w Royal), albo czekaj na jakąś fajną ofertę dnia ;)

Edytowane przez VistonEr

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

A ten Super Nóż Royal warto kupować? Dobry jest? Bo chciałem właśnie głównie grać nożem, a pistolet tylko gdy będzie potrzebny. Ogólnie, który nóż dla Royal jest najlepszy?

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

noz kup zawsze sie przydaje czy do snajerki czy do pistoletu kup super albo uber w zaleznosci od tego gdzie grasz jest lepszy o duuuuuuuuuuzo pd zwyklego wiekszy zasieg i dmg tylko niech ci sie nie pomyli ze stylish

Opublikowano (edytowane)

The Chesser kup na zawsze za 145 BF, bardzo dobra bron ;) Uderza do 25 z critical, tak to 5-10.

@SRY

Dla commando polecam Stefan Sharpshooter :D Boskie!

Edytowane przez kuba.PL

br0war3qx0.gifrockie35.gif

JEZELI POMOGLEM DAJ +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...