Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShootMine[Survival][Dedyk 24/7]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

2zsbecp.png

Szukasz serwera Survival, z konkursami i eventami, z miłymi graczami i administratorami, kilkoma pluginami oraz na takim, którym się nie zawiedziesz?

To właśnie nasz serwer!

cooltext584381055.gif

Zapewne zauważyliście, że w tytule jest "ShootMine", a na screenie wyżej jest "HeadShooter"."ShootMine" to nowa nazwa serwera. Screen jest nowy, jednak nie chcieliśmy zmarnować takiego ładnego napisu, więc na screenie jest ten stary. Zanim dotarliśmy jednak do takiego stanu jaki teraz jest, przechodziliśmy ponad 6 resetów serwera, a zawsze znalazł się jakiś powód. Albo do wgrania i usunięcia starych pluginów, które przeszkadzały czy też brak pieniędzy na opłacenie serwera. Myślę, że na serwerze nie jest zła, raczej miła atmosfera. Administratorów zawsze można poprosić o zmianę pogody, pory czy też o cuboida. Zawsze mamy czas dla graczy. Mapa jest dosyć ciekawa. Dużo w niej ciekawych gór, budowli i innych rzeczy. Na razie na serwerze jest 10 slotów, ale to tylko dla tego, że nie robimy masówki na serwerze, jednak lubimy, gdy jest dużo graczy. Oczywiście nie mam na myśli noobów. Myślę, że tyle słów wystarczy, bo to nawet więcej niż powinienem napisać

Mangetsuu

cooltext584363551.gif

Zombie18

Mangetsuu

OLLoPL

cooltext584365564.gif

94.23.45.37:25072

cooltext584366384.gif

1. Zakaz przeklinania i obrazania innych graczy na serwerze

2. Nie spamujemy

3. Miej szacunek do wszyskich graczy oraz administratorow serwera

4. Admini nie daja itemkow!!

5. Administracja nie ponosi odpowiedzialnosci za zgubione lub skradzione przedmioty

6. Kazdy gracz ma obowiazek postawic tabliczke przed domem z opisem do kogo nalezy dany budynek,

w przeciwnym razie moze stracic wszystko.

Regulamin również dostępny pod komendą /rules.

cooltext584373251.gif

/spawn - teleportuje na spawn.

/sethome - ustawia miejsce, do którego możesz się teleportować.

/home - teleportuje do miejsca, w którym wpisałeś/aś /sethome.

/kit tools - daje podstawowe narzędzia.

/plugins - pokazuje listę pluginów.

/pvp on - tą komendą włączasz sobie pvp., czyli możesz się bić z graczami, którzy podobnie jak ty, mają włączone.

cooltext584374937.gif

Żeby zabezpieczyć skrzynkę, piec lub inne tego typu rzeczy, trzeba dać tabliczkę na tą rzecz

Cuboida można otrzymać za darmo - napisz do administratora

:)

Piszę to, bo wielu graczy o to pyta.

cooltext584377882.gif

Eventy są najczęściej w święta np. Halloween itp. Administracja ma zawsze pełno pomysłów na eventy

Konkursy natomiast mogą być o obojętnie jakiej porze. Warto też wspomnieć, że są wspaniałe nagrody!

cooltext584380051.gif

Na naszym serwerze nie ma kar. Są tylko nagrody za swoje zachowanie.

Nigdy nie ma nagród bez powodu!

Edytowane przez Mangetsuu
Opublikowano (edytowane)

Zajebisty Serwer , Pozdrawiam Para

//Uzasadniaj wypowiedź.

Zmieniam Zdanie , Serwer tOtalne Dno , Ha tylko chce kase , pytam sie go czy jest mozliwosc zlozenia podania na moda , zlozyłem , a ten mowi " a teraz wpłacamy " ...

Narka.

Edytowane przez Młody11cvx

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano (edytowane)

Najlepszy serwer na jakim grałem.

Pozdro qwerty909

// Bez uzasadniania?

Edytowane przez MrJazor
Opublikowano (edytowane)

Mlody. Nie chcialem od Ciebie brac pieniedzy, tylko spytalem sie "Jak zaplacisz" na regulaminie serwera masz wyraznie napsiane Metody platnosci, a ty chciales za darmo, wiec nie ma powodu, zebys od razu sie tak bulwersowal

Pozdro.

zombi18.

P.S na admina trzeba zaplacic, bo musze wiedziec, ze ci na nim zalezy.

Edytowane przez [email protected]
  • Dodaj nową pozycję...