Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaką broń najlepiej kupić na początku ?

Noxe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zaproponuje alternatywe:

Do dnia 11.11 trwa event w którym można zgarnąć dobre bronie.

Polega on na ty, że nabijając 300 exp dostajemy jeden nabój i sztrzelamy do tarcz, a odpowiednie kombinacje na tarczy odpowiadają odpowiedzniej nagrodzie.

Grając na Elimination nie musisz kupować broni a exp-a leci też nie mało.Tym sposobem możesz potestować troche bronie...

9768414_13_1.png

Moja postac w grze CrossFire:

PSP: FAT 1006 (Japonia)

Soft:5.50 GEN-->6.39 ME (bedzie downgrade)

Opublikowano

a ja się podpinam do tematu ale szukam takiej broni która ma małego recoila i dużo ammo dobra na dalekie i bliskie kontakty (najlepiej na bliskie)

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

Hmm, ja na początek kupiłem sobie KrissSuper V i nie narzekałem, bo łatwiej się wbija profesje Scout ;) Ale polecam również M4A1 i K2, lub QBZ, Srcar Light, Xm8.. Chyba ze wolisz poważnie ,,Cisnać" na TD to RPK, albo snip ( Jeśli jesteś dobry w te klocki ) To polecam AWM ;D

Opublikowano

Nie wiem, czy moja odpowiedź ma jeszcze jakieś znaczenie, ale powiem tak.

Na początek... XM8, lub QBZ, tyle, że QBZ to trochę wyższa szkoła jazdy, ale minimalnie. :)

Kriss jest też dobry, tylko większość go krytykuje, a co więcej - kicka za latanie z tą bronią i wyzywa.

Opublikowano

@barabaszek5 A ja Cię zaszkoczę, bo nie tylko te 2 bronie są zabronione. Dokładnie nie pamiętam, ale z tego co się orientuję, jeszcze zabronione są :

• Type89
  • G36K
  • XM8

I jeszcze pare innych. Jak sobie przypomnę, to wyedytuję posta.

Bierz M4 bądz K-2, potem wraz z rośnięciem Skilla, kupuj inne. W późniejszym etapie gry kupuj SG552 or Steyer Auga. Chyba, że będzie preferował taki styl, jaki ja preferuje. A mianowicie, nie ważne czy z bliska czy z daleka, bania zawsze wejdzie ;P A wtedy to obojętne, co jest w twoich rękach xD

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Jak masz małe osiągnięcia na koncie i nie zależy ci na nim to 16 listopada załóż nowe konto..

dostaniesz w prezencie M4A1 A Tiger i Kriss SV- Tiger, i do tego water bottle 10%

@Down

haha, byłem szybszy o ileś tam sek. :D

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Polecam Krissa i M4A1-A Tiger jeżeli założycie konto 16.11.2011 to dostaniecie Krissa Tiger 30 day M4A1-A Tiger 30 day i water botle 7 day

baner.png

Opublikowano (edytowane)

Ja polecam tak o : M4a1 -> Desert Eagle(broń uniwersalna - do wszystkiego) -> Awm , potem co tylko chcesz :)

Edytowane przez Zarax