Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Shyvannie ?

lokuero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie jest wasze zdanie na temat tej postaci? Na kanale lol'a można zobaczyć jej wszystkie skille, pasywy etc. Wymagany podstawowy angielski. Mi osobiście MEGA się podoba przemiana w smoka :P Jest to postać ala nideale ( chodzi tu o przemiane w inną postać)

Opublikowano

po 1 jak ktos ma problemy z angielskim to może sobie polską wersję zrobić po 2 jest nawet nawet, dobre ulti do tf

zakaz handlu

Opublikowano

No cóź, champion jak champion.

Według mnie postać będzie bardzo dobrym wyborem pod tryb rozgrywki Dominion, skille dobre, a dając jej trochę redukcji cd będziemy mogli zdziałać cuda.

6300 IP za tą chempionkę... Niestety, ale chyba podaruję, bo co prawda dobra postać, ale nie AŻ TAK.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mi się osobiście nie podoba. Kolejny champion który ma średnie obrażenia, i nie zbyt dużo defa. Nawet przemiana w smoka która miała być "epicka", nie jest nawet namiastką tego czego oczekiwałem. Słabe obrażenia i zdecydowanie za mało graficznego kopa ("te pościgi, te wybuchy"). Nie jest warta swojej ceny...

Opublikowano

Mi też sie nie podoba. Za słaby dmg itd. z wyglądu też jest do dupy, i uważam, że 6300 to zbyt dużo jak na takie coś (450 może być -.- ).

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

no smok powinien być wielości cho po kilku posiłkach jak ktoś wie o co chodzi :D

a cena jej powinna być według mnie 3150

NJxbd4x.png

Opublikowano

ze co , shyvana porazka? przed chwila widzialem goscia , ktory nia gral i robil taki rozpierdol , ze nawet tank nie dawal sobie rady...

Specjalista
Opublikowano

Fajna postać fajny ultimate .. a i powiem jedno w dziale League of Legends mamy pojeba**** Kidmodka ;D Mi temat zamknął a ten zostawił ? GZ

giphy.gif

Opublikowano

o ile sie nie myle jest paczka skinów + Shevana za 1800 i też jakaś paczka skinów + shevana za 1400 Enjoy!

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

zrobilem ja pod brushera full hp atma krwiopijec trinity i sam wygralem przegrany mecz op jest w tfach robi istny rozpierdol z ulti

postac nie jest latwa a ci ktorzy nie maja \ nie umieja grac beda pisac ze slaba ;d

@down sproboje ;d

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

@Up

Rapido ,zrób łits enda i będzie zajebiście.

(Wit's End)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Wszyscy którzy chcą ją kupić, radzę się wstrzymać.

Następna rotacja... Te słowa mówią same za siebie.

Jeśli chodzi o samą postać..

mhm, mhm, mhm.

Kijowy wygląd skilli, słaby dmg, Nie widzę w tym championie nic OP.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Gralem dziś kilka razy przeciw niemu/jej i bardzo słabo im szlo. B. mało kili, trochę dedów ale za to masa assyst. A może to support? ;o (joke)

moim zdaniem, ten champion jak reszta nowych nie jest op. Tu nie potrzeba nerfa lecz rewroka.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

@up ty potrzebujesz reworka mistrzu kurwa

pojade cie nia jak zechce

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Dostanie nerfa w nastepnym patchu bo to co ona robi przechodzi ludzkie pojecie... Chodzi tu o zasieg ulti bo to przez kazda sciane przeleci i jeszcze do tego dmg niewiadomo z kad.

@UP musiales grac przeciwko naprawde slabym graczom bo nie trzeba jakos "specjalnie ogarniac" postacia ktora jest op ^^

anniegradient.jpg

Szukam ludzi do klanu "nuQuitter" info PW

Opublikowano

Na poczatku bylem troche napalony zeby ja kupic ale gdy obejzalem filmik prezentujacy odechcialo mi sie. Mialem nadzieje ze ten smok bedzie ala cho gat a to takas szkarada mala, Pozatym skile nie sa zbyt ciekawe, gralem przeciwko niej i nie byla trudnym przeciwnikiem.

Czy ten smok dziala na tej samej zasadzie co puma u nindle(jakos tak) czy smoka sie ma na jakis czas i znika?

Ciekawe czy ta postac by sie sprawdzala jako offtank

u1lc.png
Opublikowano

Imo OP, dosyć mocną nią kosili jak grałem. Nie sądzę, żeby to była porażka, chociaż ten smok faktycznie mógł być większy, jak spuchnięty Cho'.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Ja osobiscie grajac wczoraj bylem na midzie

i bylo pusto az tu nagle z krzakow smok wylecial

tak sie przestraszylem ze prawie zawalu dostalem xD

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

postac jest w sam raz , kupilem ja i jest dobra , w early olbrzymi dmg z Q a W jest przydatne do farmienia , natomiast E jest bezuzyteczne. genialne uli (ale beznadziejnie wyglada ;/) kazdy skill jest aoe i czasem potrafi namieszac

Opublikowano

Ja po kilku grach przeciw niej nie mogę stwierdzić nic. Raz niszczyła każdego, a nawet radziła sobie w late 1/2, a raz nie grała kompletnie nic. Pamiętajcie, że każdym champem trzeba nauczyć się grać, więc jeżeli mówicie, że jest słaba, bo ktoś miał słabe staty to lepiej poczekajcie tak z tydzień i zobaczymy czy będzie potrzebny nerf czy buff, ale IMO będzie mały nerfik.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...