Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was!

Mam pytanie, czy da się naprawić windowsa 7 64 bitowego ultimejta (aktywowany aktywatorem [masło maślane :D])?

Posiadam do niego płytę.

Odpowiedzi typu MPCForum nie wspiera piractwa i tym podobne możecie sobie zostawić dla siebie, a nie nabijać posty nie wnosząc nic do tematu.

@PanZagłady

Nie, nie chciałem zaszpanować bo mi to obojętne, ale fajniej brzmi ultimate niz home premium ;d

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

jak sie wie jak to można, w każdym przypadku bez utraty danych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Witam was!

Mam pytanie, czy da się naprawić windowsa 7 64 bitowego ultimejta (aktywowany aktywatorem [masło maślane :D])?

Posiadam do niego płytę.

Odpowiedzi typu MPCForum nie wspiera piractwa i tym podobne możecie sobie zostawić dla siebie, a nie nabijać posty nie wnosząc nic do tematu.

Po to jest regulamin by go czytać i przestrzegać . Skoro ci on nie pasuje to wynocha na inne forum, które będzie wspierać piractwo. MPCFORUM nie zajmuje się wsparciem pirackich wersji.

Chciałes zaszpanować Win 7 Ultimate gdy tak naprawdę wystarczyłby ci zwykły HomePremium ;). Nie sądzę bys wykorzystywał te dodatkowe funkcje w ultimate.

Co do naprawy windows jesli to pirat to niekoniecznie musi byc dobry i stabilny. Kij wie czy jeszcze jakiegos syfu nie podrzucili do tej wersji.

W każdym razie nie polecam uzywania nieleganych wersji a jak już nie stac na legalną to mozna sciagnac Linuksa ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Ja wczoraj musiałem przeinstalować system.... WIn 7.............. I podczas formatowania partycji ( podczas instalacji ) Wyskakuje komunikat że wszytkie pliki i foldery zostaną zapisane w folderze " Windows old" I tak było........ niczego nie straciłem oprócz jednego folderu który był na Pulpicie, reszta jest...........

PS: Ja mam oryginalną Home Premium 32bit

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

nigdy się nie traci plików ze starych katalogów systemowych windows , zawsze będą przesunięte do innego katalogu

inne wersje windowsa wcześniej dopisywały i zamieniały tylko swoje pliki w swoich katalogach i były potem z tym problemy

podczas formatowania formatuje wszystko na dysku, więc ci się coś musiało pomylić i nie robiłeś formatowania tylko zwykłą instalke bez formatu na stary system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@UP Nie podczas instalacji wyskoczyło okienko z partycjami......... Wybrałem ją i kliknołęm OK potem ją formatowało i zainstalowało windows'a TO jeśli mówisz że ja zrobiłem sam reinstal to dlaczewgo 2 folderów które miałem na pulpicie nie ma ???? To co było na pulpicie nie ma programów zainstalowanych nie ma...... są tylko pliki i foldery

@edit TOP to włóż płytę z Winem i wybierz napraw pliki systemu windows coś w tym stylu pisze i tyle :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

naprawa to tylko cofnięcie stanu systemu do stanu zaraz po instalacji, wszystko domyślne sterowniki, pliki systemowe zawarte na CD i rejestry windowsa nowe , po naprawie zawsze zostaje mase śmieci a katalogi jeśli tworzy zawierają głownie pliki systemowe w wersji która była na dysku przed naprawą

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if