Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nie dostałem BF

Sawickas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wysłałem SMS na 305 Bf.

Wiadomość przyszła na fona, wysłałem więc PAY na ten numer.

Ale przyszła wiadomość od Operator i pisze że nie mogło wysłać, bo numer jest nieprawidłowy.

Chociaż że kasę zabrało (11 zł).

Da się coś zrobić ?

Opublikowano

Wysłałeś na ten "numer" Info? Po prostu odpowiedziałeś na SMSa? Ja też tak zrobiłem dzisiaj, ale kasy nie zabrało, tylko pojawiło się że nie może wysłać. Kasy raczej Ci nie oddadzą, bo to Twój błąd :<

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

chyba mialem to samo ale na szczescie ja nie wysylalem tego smsa tylko frajer za itemki z metina widzailem tego smsa co wyslal i napisalem do supportu ale powiedzieli ze huj ci w dupe bf nie dostaniesz

Opublikowano

Nie kaman ja odpisuje na tego sms i dostaje BF ... A może i nie xD Moja dobra rada zawsze wysyłaj jak masz b dobry zasięg bo jak ja mam słaby to kasa idzie a bf nie ma ;/

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Yes, sir lecz wysłało pod ten sam numer 7980 (chyba nie w 100 %) .

O treści PAY, kasa pobrana BF nie ma :/

Opublikowano

Dziękujemy, odpowiedz PAY...bla bla bla, wszystko ładnie pięknie, tyle że numer, który to wysyła ma się nijak do tego podanego na stronie czyli 91968 lub ten drugi.

Zawsze trzeba patrzeć na monitor i czytać...

Opublikowano

Niestety, ale właśnie źle zrobiłeś wysyłając odpowiedź na tego SMSa. Jak mówię - zrobiłem tak samo, tyle, że mi w Orange kasy nie zjadło.

@down: ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. napisałem tak, bo ja dostałem od Info. w takiej sytuacji, to chyba jednak napisz do nich do supportu i spytaj się.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

NIE !!

Sms przyszedł od numeru 7980 chyba, wcisnąłem odpowiedz i wysłało PAY na 7980 !

Tak pisało w SMS który przyszedł do mnie

Opublikowano

Spróbuj napisać do firmy, która uczestniczyła w transakcji tj do "boku", aby wyjaśnili ten precedens, oni jedynie mogą ci pomóc w takiej sytuacji. Ja też miałem podobną sytuację, że nie dostałem: ani batllefundsów, ani też e-mail'a z potwierdzeniem zawarcia transakcji, ale wystarczy, że wyjaśniłem sprawę firmie "boku" i bf-y w ciągu 2 dni trafiły na moje konto.

m1ci22k.png

Opublikowano

Poprostu trzeba czytać dokładnie polecenia jakie piszą

na BFH lub w Sms'ach.

Więc niestety twój błąd.

Na przyszłosć czytaj dokładniej.

League Of Legends !

Opublikowano

@up

Normalnie Amerykę odkryłeś x)

W wiadomości jest napisane "odpowiedz wysyłając wiadomość o treści pay", więc na zdrowy rozum należy odpowiedzieć z "pay", i tu chyba mały haczek. Na monitorze wyświetla nam się numer, na który mamy odpowiedzieć. Myślę, że to zamierzone działanie na własnie ludzi, którzy lecą starym systemem.

Pisanie kolejnych wiadomości typu "czytaj dokładnie" jst bez sensu, gdyż zostało to już przytoczone z 5 razy, więc proszę po prostu moderatora o zamknięcie tego, lub oczyszczenie.

@Herr_Haha

Precedens:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Precedens

"Wyrok sądowy", jak to się ma do tego co napisałeś ? ;ooo

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...