Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Opis wersji Combat Arms

Missbułgaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat po to poniewaz widzialem nieraz temat na jakim CA oplaca sie grac itp. Chce nieco rozjasnic pare spraw o wersjach CA.

Combat Arms to 3 wersje stworzone przez firme nexon Brazylijska Amerykańska Europejska.

Wersja CA NA (Amerykańska) jest najbardziej rozwinieta poprostu najlepsza.W tej wersji można załatwić darmowe nx (płatna waluta gry) za wypełnianie ankiet.Rzeczy które są u nas płatne za prawdziwe pieniadze w tej wersji mozna kupic za GP (GamePoints) od właściwej rangi (np. Mercenaries)Wersja ta jest do przodu czasem zdazy sie tam event ktorego u nas szczerze mowiac prawdopodobnie nie bedzie jak Respawn Tokeny za gp.Poziom hackerow w porownaniu do naszej wersji jest podobny.Tam jest mniejsza szansa na zbanowanie konta.Poziom graczy jest mniejszy poprostu gracze sa slabsi i bardziej napakowani itemami które u nas sa za nx.Wersja jest pod 4 fun dla mnie ^.-.Na "odjazdowe" itemy nie trzeba miec kosmicznych rang co jest + i - jednoczesnie.Gracze w wersji Na poprostu grają bardziej dla zabawy w porownaniu do nas.Można grać w Ca Na poprzez zmiane IP na Amerykańskie.

Wersja CA Eu to wersja w ktora gra najwiecej europejczykow.Jest tu około 4 mln załozonych kont i wiele roznych broni.CA EU to standardowa wersja dla nas mozemy ja sciagnac z oficjalnej strony CA EU.Nasza wersja jest nastawiona nieco pod dojenie kasiory.Ludzie którzy wkładaja pieniądze w gre mają znaczna przewage nad nami co nie oznacza że nie sa do zabicia.Jeśli nie gramy zbyt czesto / nie mielismy dostepu do gry to nie majac GP kupno NX to najlepsze wyjscie do dalszego rozwoju twojego konta.Jak na gre takiej skali jest sporawo hackerów dzieki Gameanarchy która udostępniła Vip hacka dzieki ktoremu poprostu gra jest latwiejsza a grajac skrycie nie dostaniemy Bana.Jeśli wyraźnie łąmiemy regulamin gry (np. Poverlevelujemy) możemy liczyć na reporta przez ktorego mozna dostac bana.Sporo dzieci ktorzy reportuja najmniejsze przewinienia czasem potrafią zdenerwować.Nasza standardowa wersja nie jest aż taka zła mimo licznych failów przy Aktualizowaniu gry takich jak nowe bugi w grze itp.Trzeba uważać na dzieci nie wyzywac innych graczy nie lamac nagannie regulaminu a mozemy zarobic niezle pieniadze na sprzedarzy konta na allegro.

Wersja Brazylijska to najbardziej zacofana wersja CA.Niewiem jak tam jest teraz ale chyba nawet można tam zobaczyć stare looby stare eventy o wiele mniej broni i map.Tutaj poprostu nie radze grac strata czasu

Kilka słów odemnie o CA

Combat Arms jak na taką skale ma problemy z błędami gry.Za niekóre błędy na mapach w combat arms mozemy zwinac bana co jest dla mnie smieszne.. (oczywiscie gdy tych błędów będziemy używać)

CA ma wiele broni, trybów co zdecydowanie góruje.Nexon potrafi przytrzymać graczy przy sobie organizując różne eventy.Dodanie Jobów to był strzał w 10 ponieważ grając w CA mozemy otrzymac atrakcyjne nagrody.

Plusy: Dużo trybow,broni , czeste interesujace eventy dość dużo polaków grających w CA,Ten czar ^,-

Minusy: Przy konserwacji potrafią zawieść za używanie błędów gry jest ban,Są do tyłu z reportami na odpowiedź supportu czasem można nieco poczekać.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Hmm... Nie wiem po co to napisałeś ale już takie coś istnieje

http://www.mpcforum.pl/topic/219018-servery-combat-arms/

Enzil podał nawet stronki do ich Combata więc można zobaczyć co u nich jest. A google translator to przetłumaczenia stronki działa, więc po co to ?

Specjalista
Opublikowano

a mi się podoba i z chęcią przeczytałem, wiedziałem większość ale moim zdaniem na +

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A jak zagrac na CA Amerykanskim? bo jak wchodze to pisze coś ze ip nie mam, używałem hide my IP ale tak muliło że nawet nie mogłem włączyc..

nie ma sposobu jak na razie żeby tam zagrać...

ehh.:)

Opublikowano

To w jakie wersje CA moge grac bezproblemu jak mieszkam w polsce ?..Sry za takie pytania ale w to ciemny jestem <lol>

w koreańską o ile wiem żeby zagrać trzeba posiadać nr KSSN..takie coś jak u nas pesel..a jego raczej nie zdobędziesz... w amerykańską można było grać ale też już się nie da bo sposób nie działa...w brazylijską wydaje mi się, że też będzie bardzo ciężko to zrobić żeby to działało..więc graj w EU...pamiętaj, że im dalej Twój sygnał internetowy musi dotrzeć tym dłużej to trwa przez co nie licz na specjalną płynność gry w CA BR lub CA korea o ile w ogóle uda Ci się wejść tam do gry ;)

ehh.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...