Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info][NOTICE] Regarding Current Game Server Shutdown

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Uwaga Żołnierze Combat Arms Europe!

Przede wszystkim, serdecznie przepraszamy za nagłe zamknięcie serwerów gry, co wydarzyło się zaledwie kilka minut temu.

Ze względu na trudności techniczne występujące w tej chwili, mamy rozebrane serwery z powrotem .

Chcemy zapewnić Wam jak najlepsze usługi, dlatego prosimy o zrozumienie i cierpliwość...

Dalsze powiadomienia będą publikowane tak szybko, jak to tylko będzie możliwe.

Dziękuję wszystkim z góry.

- Combat Arms Europe -

Edytowane przez ILoveVomitI

ehh.:)

Opublikowano

No Dobra informacja przynamniej nie bedzie zbednego spamu i zakladania takich samych tematow "czemu CA nie dziala? , Blad w trakcie uruchamiania" itp.

Miejmy nadzieje ze ubranie serwerow zajmie im tyle samo czasu co rozebranie ; )

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Combat nie działa z powodu bugu ma szarych skrzynkach dziś od godziny 3.00 ze skrzynek same bonusy leciały w sumie uzbierałem 1450 Bonus Exp i 1800 Bonus Gp

i za pewne chuj z tego będe miał zabiorą mi wszystko jebańce tak samu jak był bug z Renewal Kit jednym renewalem na perma broń se przedłużałem a potem mi permy zabrali i oddali tylko jednego renewala a miałem 9 permów i tyle samo kupiłem renewali

Nexon zawsze zrobi was w chuja nawet nie będziecie się spodziewać

Opublikowano (edytowane)

tak z powodu tego buga...skrzynki też leciały co chwile dosłownie..i było ich pełno...ale trudno jak to usuną to to poznika ;)

Edytowane przez ILoveVomitI

ehh.:)

Opublikowano

Dla mnie nie powinni tego zabierac bo to od 3 dni tak jest...

Czemu dopiero tak pozno to wyczapili ze sie black keyow nie oplaca kupowac zeby exp i gp passy miec xD

a to samo w sobie kusilo bo jeszcze promocja kluczy wiec nie wiem czemu specjalnie zrobili wiekszy drop skrzynek zeby ludzie otwierali je Bo szare skrzynki jakos nie byly mega rozchwytywane ;P

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Zamykam żeby uniknąć spamu. Autor tematu sam napisał prośbe na PW o zamknięcie tematu.To tylko info nie wiem o czym dyskutować

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...