Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kbot 5.46

Sylwo95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawsze tak jest ze jest do sciagniecia pierw na bocie a pozniej na stronie , pozostaje Ci czekac az bedzie na stronie .

Opublikowano

Ja mam problem ostatnio z Kbotem. Mam najnowszą wersje, kod na kody Captcha, ponad 4 euro na koncie i po prostu kbot lata po mapie tak jakby nie widział żadnych skrzynek. Leci na koordynaty, gdzie na mapie nie ma żadnego żółtego znaczka. Uri, ani inne parametry (amunicja, kredki, jackpot czy gg) nie zwiększają się. Wie ktoś co może być powodem?

Opublikowano

@up wejdź do gry i odznacz pokazywanie bonus boxów zapisz a później jeszcze raz kliknij żeby pokazywało, mi pomogło

zakaz handlu

Opublikowano

Dało chwilowy efekt.. Ale nadal tak jest. Chwilkę pozbiera, a później po prostu ich nie widzi, jakby ich na mapie nie było. Skakanie pomiędzy mapami nic nie daje. Na każdej tak jest.

Opublikowano

xxxAROS ta twoja wersja 5.46 to taka sama jak 5.45 więc poco dajesz linka skoro to te same?

P.S gdy whodzę normalnie na konto wszystko sie wgrywa potem pisze Checking license... Twoja licencja wygasla to co zrobic? jak sie logoje na 2 konto to normalnie wlazi a gralem tylko od wczoraj na kbocie

Opublikowano (edytowane)

@up

Prawdopodobnie licencje na 1 ID i po prostu na drugim miałeś licencje testową na 24h. :)

@edit:

A tak btw. zmienili system captcha. Większość kodów za euro już nie są aktualne i teraz trzeba będzie zakupić nowe w

To jest ukryta treść, proszę

Tym razem za dolary, nie euro. Rozmawiałem z dillerem i powiedział, że sam nie wie o co tym razem chodzi. I prawdopodobnie nie będzie dało się zamienić euro, które pozostały w Kbot cc na dolary.

A cennik to 1$ za 1000 kodów.

Edytowane przez Imargamm