Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z HACKSHIELD jak odpalam EM2 ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mój problem polega na tym że jak odpalam metka poprzez EasyMetin2 to wszystko jest ok... Włącza się EM2, odpalam grę, loguje się i wszystko jest do tego momętu ok...

Problem w tym że jak odpali się gra i mam już postać to mogę nią normalnie chodzić ale nie wyskakuje to okienko od bota to z mapką i z wszystkimi opcjami...a druga sprawa że po jakiejś dłuższej chwili wyskakuje HACK DETECTED (czy jakoś tak)...

Dodam że mam XP i zablokowanego HS-a poprzez BYPASS 1,4 (zablokowałem logi,HS,zaktualizowałem grę i blokłem pliki HS ręcznie według opisu z programu - prawidłowo...)

Ściągłem od nowa EM2 i sprawa wygłąda identycznie nadal to samo... Ma ktoś jakieś popozycje jak rozwiązać tą sprawę??

I jeszcze jedno tak przy okazji jest jakiś DMG który by działał pod EM2 (bo ściągłem już 2 ale nie mogę przez to włączyć metka przez EM2 bo wyskakuje że mam nieaktualną wersje gry...)

pozdrawiam i czekam na podpowiedzi (za pomoc oczywiście lecą plusiki/minusiki jak kto woli) ^^

Opublikowano (edytowane)

Zablokowałeś Hs?

jak nie to Hack shield bypas by misiek kantos i powinno chodzi :) :>

a DMG to jedynie Wait hack powinien chodzić ale nie jestem pewien

Edytowane przez SknuRex
Opublikowano

EasyMetin2 nie wymaga blokowania HS'a. Spróbuj zainstalować na nowo metina i do niego wrzucić EM2 (nic poza tym).

Opublikowano (edytowane)

EasyMetin2 nie wymaga blokowania HS'a. Spróbuj zainstalować na nowo metina i do niego wrzucić EM2 (nic poza tym).

Nic nie pomogło :(

Ściągłem od nowa klienta spaczowałem storrentowałem ... Ściągłem od nowa EM2 zainstaloałem net FREMEWORK 4.0.... Blokłem BYPASSEM i nadal dupa :(

Tzn. znikł problem z wyskakującym oknem HACK DETECTED (który zamykał mi metka) ale nadal nie wyskakuje to okno z funkcjami bota (to z mapką i wszystkimi funkcjami :(...

Mam XP SP3 (nie wiem co jest - tymbardzej że na tym samym kompie przed reinstalką XP wszystko śmigalo jak należy :(...

Nie wiem jaka może być tego przyczyna...

Prosiłbym o pomoc (prawdopdobnie jeszcze dzisiaj wrzuce filmik pokazujący problem...)

Ajeśli nie da rady z tym to dałoby radę wysłać mi linka do działającego WAIT HACKA (po podobno nie ma narazie działającego DMG) który działał by mi pod nowym KAMERMODEM (bo tego ściągłem ze strony KAMERA i wszystko śmiga jak należy oprócz właśnie tego waitchacka oryginalnego z kamera - po załączeniu go postać stoi w miejscu i nie można nią ruszyć)...

pozdrawiam ^^

Edytowane przez pgj1213
Opublikowano

Skoro pisze Hack Detected, to znaczy że dostaniesz bana oraz trzeba zablokować HS :)

Czytaj uważniej ^^

Napisałem że ten proble,m już zlikwidowałem ^^... Blokłem juz HS i z tym jest luz...

Ale nadal nie włancza mi się okno z botem jak włącze gre poprzez EM2... :(

pozdrawiam i mam nadzieję że znajdzie ktoś rade...

Opublikowano

Napisz do supportu EasyMetin2, skoro sprzedali bota, to niech pomagają..

Opublikowano (edytowane)

a on mówił że kupił?? może w freetime gra..

a jak pisało że hack detected to i tak dostaniesz bana ;d

Czy dostane to mnie nie interesuje.... bo to była itak postać TESTOWA...

Nie gram na FREE TIMIE poniważ mam wykupione 30 dni BOTCARD (pozostało jeszcze 14 dni do wykorzystania) to tak dla twojej wiadomości ^^

A mam pytanie czy ktoś mógłby wrzucić na jakiś serwer do ściągnięcia całego metina z wklejonym już EasyMETINEM2 i blokadą hs?? Byłbym bardzo wdzięczny i pewnie nie jednemu by się przydało - wiem że to dużo roboty i będe bardzo za to wdzięczny...

Edytowane przez pgj1213