Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak, po wyborze postaci jest wszystko gites ok ok , dopóki kiedy pisze Gra rozpoczyna sie , okno gdzie ladują sie gracze nie wyświetla mi sie , a tak naprawde u innych pisze ze nie jestem podłaczony próbowałem jeszcze raz połaczyc to samo reinstalowałem gre to samo , mam frameworka 3.5 , Adobe AiRa , sterowniki , i directx 9.0c , możecie jakoś pomóc?

PS : Dodam na pocieszenie ze jestem swieżo po formacie i przed nim tego nie było...

35511.png

18706.png

20268.png

33266.png

33608.png

Opublikowano

Ryzykowne wyjście ale

1.Ściągnij program RivaTunner(na necie na stronach różnych jest więc nie daje linka)

2.Włącz go

3.Masz niżej

Driver Settings Customize....(Klikasz tu)

I wybierasz System settings

4.Tu kombinujesz i najpierw podbijasz grafikę(podkręcasz)

Jeżeli podkręcisz i zadziała to znaczy że słaba karta

Jeżeli obniżysz i zadziała to znaczy że za słaby zasilacz i nie pozwala karcie pracować.

To tyle ode mnie,powodzenia :)

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

hmm co Ty na to ze raz działą a raz kurwa nie...

Mój kolega tak ma bo ma za słabą kartę graficzną.

geeforce 450gts 512 ... raz działa lol a raz nie działa ... Omg

Kurwa na to było juz 10 postów i nikt nie pomógł jedynie mi wczoraj dało to ze jak zgrałem lola od nowa to podziałało 3 pojedyneczki...

35511.png

18706.png

20268.png

33266.png

33608.png

Opublikowano (edytowane)

@erbelg123; najlepiej to zje*** komuś grafe co? Jak się nie znasz na podkręcaniu to nie pisz.

@topic; System operacyjny, konfiguracja komputera, wszystkie sterowniki najnowsze?

teraz widzisz? napisz co masz w swojej bestii...

Edytowane przez popiolek
Opublikowano

@erbelg123; najlepiej to zje*** komuś grafe co? Jak się nie znasz na podkręcaniu to nie pisz.

@topic; System operacyjny, konfiguracja komputera, wszystkie sterowniki najnowsze?

WINDOWS XP sp 3 , sterowniki najnowsze ta , lecz wyjaśnij mi to jak kto jest kurwa możliwe ze jeszcze o 8:00 LoL mi działał a teraz nie... ehh co moge zrobić bo mnie kurwica trafi...

35511.png

18706.png

20268.png

33266.png

33608.png