Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzeba waszej pomocy przy tibi ;]

Varm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisze sobie prostego bocika i jest taki problem że jak na przykład plik nazywa się tibia i w prawym górnym rogu też powinno być tibia a o to chodzi ze nie ma tam żadnej nazwy, wiecie możne jak w takim razie "podpiąć" bota do takiej tibi?

Opublikowano

Jest to przerobiony klient i chyba chcą utrudnić prace boterem, j zrobiłem bocik tylko na mlvl ale przez tą "nazwę" nie mogę po bocić ;p wiecie jak to zrobić?

Opublikowano

Użyj parametrów CLASS i INSTANCE zamiast tittle.

AU3 Info dostarczy wszystkich niezbędnych informacji. ;)

SciTE --> Ctrl + F6

Opublikowano

albo ja was nie rozumie albo wy mnie ;p

Jest program i on sie nazywa"program" gdy go otworze w prawym gornym rogu powinno pisać "program" ale nie pisze, a tak sie łączę z tą aplikacją, innego sposobu na łączenie nie znam.

Mam tak:

ControlSend("program", "", "", GUICtrlRead($input6))

ale nie działa to jest oczywiście ułamek programu

Opublikowano

A nie możesz po odpaleniu tibi zobaczyć nazwę procesu w menadżerze zadań?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

ale jaki kolwiek program bym nie wzioł to pisze w tym Autit window ingo intense 1, class SysListView32, nie wiem co źle robie

#up

Program jest odpalony a w menadżerze zadań pokazane jest jak by go nie było

Opublikowano

do procesu sie nie wysyła żadnych poleceń w zwykły sposób tylko poprzez obsługę pamięci albo pakietów

class, instance , id okna, człowieku w helpie masz masę możliwości do wykorzystania by wysłać cokolwiek do okna programu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

U mnie na przykładzie okna FF - MPCForum.

1. Odpalam AU3 Info

2. Przeciągam TEN celownik na moje okno Firefoxa.

3. Wychodzi mi (TAA DAAM!!!):

Title:

;] - MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online - Mozilla Firefox

Class:

MozillaWindowClass

W kodzie wpisuję: (Twój przykład)

ControlSend("[CLASS:MozillaWindowClass]", "", "", GUICtrlRead($input6))

Opublikowano

to w takim razie, jak nic nie ma, to użyj instance, to musi być. (kolejność okienek w windowsie, 1- aktywne, 2- aktywne po wyłączeniu aktualnie aktywnego itd itd)

Opublikowano

w prawym >>> gornym rogu^ jest opcjia minimalizacji zakmkniecia i full to jak ty chcesz tam nazwe miec??

skoro ptogram nie ma mazwy to mu ja zrob

winsettitle("tu pusto" ,"","nowa nazwa") i masz juz zamiast "" "nowa nazwa"

i teraz mozesz zaczac robic cos z nazwa okna:D

albo podaj w class other i moze sie da?

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Zrobiłem loku tak jak mówiłeś i masz racje, po prawej stronie jest minimalizacja itp chodziło mi o lewą stronę, to nie działa, owszem kiedy wcisnąłem F5 zmieniała się nazwa pliku autoit a nie tego klienta. Masz jakiś pomysł żeby zmieniła się nazwa klienta?

Opublikowano

Sopelek nie masz racji, protector ma racje ale poradziłem sobie z tym już wcześniej, oczywiście wszyscy maja "Lubię to" za pomoc i chęci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...