Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Dodanie gry do FPP

SϒS™

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ma powstac takowy dzial?

• Tak
      14
    • Nie
      2
    • Obojetnie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Od 3 miesięcy gram w grę America's Army , i tak mnie natchnęło aby dodać tę grę do działu FPP

a Dlaczego miałaby być dodana ? O tym napiszę za chwilę , podając stosowne argumenty za .

aao_logo.gif Troszeczkę o samej grze :

Komputery służą nie tylko do pracy, ale także do rozrywki.
Rozrywki jakie nam zapewnia komputer są bardzo różne.
Możemy posłuchać muzyki, przeglądać interesujące strony
czy też oglądać filmy. Niewątpliwie, jedną z najlepszych
rozrywek są gry komputerowe. Rynek jest pełen różnego rodzaju gier
komputerowych tak samo dużo jest ich rodzajów.
Gry komputerowe przeznaczane są nie tylko dla najmłodszych, ale
także dla osób dorosłych. Najczęściej używane do rozrywki są gry w
opcji singleplayer, jednak co zrobić gdy gra ta nudzi się? Jest jedno wyjście, zawsze możemy sięgnąć po tytuły gier, które
pozwolą nam bawić się w rozrywkę wieloosobową.
Obecnie producenci gier obierają kierunek gier sieciowych i na rynku
pojawia się coraz więcej tytułów do gry w sieci. Do tej pory najwięcej było tytułów, które oferowały tryb dla jednego gracza i tryb
dla wielu graczy przez internet, od niedawna polityka firm zmienia
się z racji na duże zainteresowanie graczy grami sieciowymi. Obecnie jest dosyć sporo tytułów gier dostępnych tylko w sieci. Jedną z takich gier jest America’s Army, która jest grą darmową.
Co ciekawe jej producentem oraz autorem jest Armia Amerykańska, która stworzyła tą grę dla wszystkich miłośników wojska. Gra ta ma charakter promocji wojska i zachęca wszystkich
młodych ludzi do tego aby wstąpili do Amerykańskiej Armii. W grze
bardzo wiernie odwzorowane są stroje, a także bronie jakie są na
wyposażeniu Armi Amerykańskiej. Gra również posiada bardzo
wiele realistycznych momentów. Próbuje jak najbardziej odwzorować realne warunki wojny. W czasie potyczek żołnierze
będą się męczyć, oddech będzie przeszkadzała nam w strzelaniu.
Również bardzo realistyczne są wybuchy i niszczone budynki. W czasie potyczek możemy wybierać różne formy rozgrywki przez internet. W czasie rozgrywki bierze udział zawsze dwie drużyny, które walczą na przeciw siebie. Jedną z formą
rozrywki jest atakuj i broń. Rozrywka ta jest jedną z najpopularniejszych rozrywek. W czasie tej rozrywki jedna z drużyn ma za zadanie zaatakować drugą drużynę, która broni wskazanego
miejsca. Innym bardzo ciekawą opcją tej gry jest tryb odbij i ochroń. Celem tej rozrywki jest odbicie wskazanego przedmiotu lub też osoby i eskortowanie ich do wskazanego punktu. Inną równie ciekawą opcją rozrywki w tej grze jest eskorta VIPa. W tym trybie mamy za zadanie eskortować bardzo ważna osobistość do wskazanego miejsca. W czasie eskorty musimy odbić
atak przeciwników. America’s Army posiada bardzo wiele trybów rozrywki wieloosobowej. Trym, w którym możemy sami rozpoznać na jakich zasadach działa gra to jedynie
trym treningu, który musi przejść każda osoba. Gra ta ze względu na bardzo duży realizm zalecana jest dla każdego wymagającego gracza, który chce pograć w sieci z innymi użytkownikami i poczuć się jak na wojnie. Jest to jedna z niewielu darmowych gier, która oferuje tak profesjonalne wykonanie a co najważniejsze, bardzo pomaga nam dostrzec realizm wojenny i zobaczyć z wirtualnej strony jak wygląda walka na polu walki.

Gra ma dostępne dwie wersje , myślę że nie różnią się zbyt wiele od siebie , ale róznią się za to bardzo graficznie :

America's Army 2 - graficznie , jest bardzo dobrze przyjmowana przez graczy nie lubiejących typowego realizmu :

Screen'y z gry :

americas-army-special-forces-7.jpg1528768809.gif1996455355.jpgamericas-army-3.jpg920388_20050324_screen002.jpgamericas-army-special-forces-33.jpg

America's Army 3 - graficzny Battlefield =)

americas-army-3-08.jpgamericas_army_free_2_172pk.jpgaa3_impact3.jpgaa3_d.jpg

Te SS'y nie odwzorują klimatu ani prawdziwości grafiki tej gry , uwierzcie mi =)

Wymagania dla obu wersji :

AA 2

wymagania sprzętowe: Pentium 4 3 GHz, 1 GB RAM, karta graficzna 256 MB (GeForce FX5700 lub lepsza), 3.5 GB HDD, Windows 2000/XP

AA 3

Minimum:
Supported OS: Microsoft® Windows® XP SP2/Vista
Processor: 3.0 GHz Single Core
Memory: 1 GB RAM
Graphics: Direct X 9.0c compliant, Shader 3.0 enabled video card with 256MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c
Sound: Direct X 9.0c compliant sound card
Hard Drive: 5 GB of Available Hard Disk Space
Input: Keyboard and mouse
Multiplayer: Broadband Internet connection
Recommended:
Supported OS: Microsoft® Windows® XP SP2/Vista
Processor: 2.4 GHz Dual Core
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Direct X 9.0c compliant, Shader 3.0 enabled video card with 512MB RAM (NVIDIA 7950 or better/ATI X1950 or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c
Sound: Creative EAX 4.0 compliant sound card (Audigy 2, X-Fi series)
Hard Drive: 5 GB of Available Hard Disk Space
Input: Keyboard and mouse
Multiplayer: Broadband Internet connection

Teraz czas na argumenty za tym aby dodać America's Army do działu FPP :

1.) Jako iż jest to forum o Cheatach to nie obejdzie się bez hacków ,cheatów itp ,itd

-Owszem są wall hack ,aimbot,speed hack,reload hack ,autocell hack itp . Jak w każdej tego typu grze występują =)

2.)Można postawić Prywatny serwer AA 2/3 . Jak dodacie dział to dam poradnik bo już napisałem ;)

3.)Jest wiele map ,broni ..

4.)Gra jest w trybie Multiplayer ,za Singleplayer'a może posłużyć ''Trening'' w którym możemy zdobyć :

-umiejętności medyczne

-obsługiwanie się sniperką

5.)Gra została lekko zapomniana przez polaków ,na serwerach z 5 osób gra 2ch polaków

6.)Gra jest w pełni darmowa, na stronie producenta =)

7.)No nie wiem co tu jeszcze napisać .. tryby deatch match itp na serwerach są również :}

8.)Jest pełno wolnych serwerów właśnie dla nas MPC-Forumowiczów !

Zapraszam do grania , i do dodania tej gry !

Jeżeli ktoś lubi oglądać filmiki to proszę :

Americas army 2

http://www.youtube.com/watch?v=WwGhlk7gkFw

Americas army 3

http://www.youtube.com/watch?v=DjlqkmWF4-U&feature=related

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Jeśli są cheaty to zdecydowanie na tak. ;)

Super grafika. Taki batelflajd tylko darmowy. ^^

P.S. - Napisz o zmianę nazwy tematu i dodaj ankietę. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Spokojnie ,nie chciałem Cię zdenerwować :)

W aa3 ,grafika przypomina graficznie lepsze wersje Battlefielda

no ale nie przecież MW2 :P

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

Opublikowano

@x070x dzięki . Gdyby się udało , to pomóc wam wykonać ''opis'' dla kategorii ?

Opublikowano

Nie tylko wygląda =) Jest zachęcająca , ma swój klimat ; )

Opublikowano

Nie nie nudzi się :)

//to jak bedzie dodacie ??

Opublikowano

W dodatku dodam ,że nie latają 10letnie. dzieci które nawzajem wyzywają swoich rodziców ;)

//x070x i co teraz ,zadnego na nie , same TAK =)

Opublikowano

Ojj wielkim na Debianie 6.0 =)

Teraz tylko czekać aż kokosz wbije , i czy się zgodzi . Mam nadzieję że tak bo ta gra jest tego warto . Pozdrawiam @SYStm - atyczny nałogowiec aa

i przyszly Modernizator AA

Opublikowano

Tak mniej więcej moze wyglądać opis do gry , popraw sobie kokoszku jak chcesz =)

Podejmij się walki u boku Amerykańskiej Armi ! Stocz tysiące pojedynków ,zdobądź jak najwięcej respektu !
Tylko nieliczni podjęli się tego zadania ,jesteś gotów wkroczyć w swiatło wojny ?

Opublikowano

@Szwinqel każdy ma inne zdanie ;) Zawsze znajdzie się ktoś komu przypadnie do gustu , a komu innemu nie .

Tak samo jest z wszystkimi grami ,filmami a nawet dobrą książką . Pozdrawia.. I poproszę o dodanie działu !

KOKOSZ

jezeli boisz sie ze dzial nie wypali to dodaj do ''inne gry FFP'' . Pzdr.

Opublikowano

Lordzie , najważniejsze jest to aby wgl. taki dział powstał :)

Opublikowano

To mi pasuje , mam w zanadrzu , jak i w rękawie dużo sztuczek , poradników , cheatów :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...