Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift Code Generator - działa, ale...

Kondzislaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich użytkowników, może zacznę od tego, że tydzień temu ucieszony kupiłem od pewnego gościa programik, który generuję gift code'y do MC. Ta, ta, pewnie nie wierzycie, ja też nie wierzyłem, dopóki nie przekonałem się sam. Wygenerowałem 1 aktywny gift code, ale zbyt długo się nie nagrałem, bo tylko 5 dni. Konto wraz z kodem zostało zablokowane, ale może komuś się uda. Teraz pewnie dziwicie się dlaczego wstawiam ten generator na forum? A no dlatego, że nie jest mi on już potrzebny, ponieważ dostałem konto z giftem. Liczę na plusy!

Jak to działa?:

Program w swojej pamięci posiada kilka tysięcy już zużytych gift code'ów. Generując gift code, program skleja poszczególne znaki z innego, i tak powstaję użytkowy code - nie zawszę działa.

61658257514839604121.png

Uwaga! Nasi kochani modkowie uważają to za fejk, kto chce niech wali do mnie na PW, tylko najpierw niech da plusa, w wiadomości ma być podana dokładna godzina dodania plusa! Wysyłam download wraz ze skanem! To działa, wysyłam również screena z kontem, które otrzymało bana ;d.

Edytowane przez Kondzislaw
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...