Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawiesz mi się komputer po odpaleniu silka przez ibota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy wiecie z jakiego powodu zacina mi się kompute ( zwiecha i zostaje tylko reset ) odpalam hs`a potem silka potem ibota potem loadera i gra się włączy i zawiesi mi komputer, czasami po 1 minucie a czasem nawet dam rade odpalić 2 silka i chwile pograc na 2 harach ale max 5-10 minut. Tylko prosze nie pisać mi że jest to wina sprzętu. Tak dla jasności moj sprzęt: amd x3 4x3,4gHz, 4gb ddr3, geforce gt440 1gb. Prosze o szybką odpowiedź, dziekuje.

Opublikowano

Miałem to samo ze starą kartą graficzną, która była uszkodzona. Czasem szło pograć 30 minut, czasem nawet kilka godzin. Na innych grach też Ci się tak dzieje?

Opublikowano (edytowane)

papasmerf: odpalam przez lunchera i prosto z lunchera bez botow hs`ow to działa normalnie.

pontius234: nie tylko z silkiem.... a karta graficzna jest nowa nie ma nawet 2 miechów

Robiłem reinstal silka i nowego bota sciagałem, lunchera, i hs`a, nie wiem serio co robic,

A nie przepraszam teraz zrobiłem dokładnie tak: odpalam hs`a potem lunchera potem ibot potem loadera przez którego odpalam silka i przy oknie logowania już mi sie komp zawiesił i kaplica.... reset musiał być

Edytowane przez sayros
Opublikowano

tez nic :( sciagnąłem nowego ibota, nowego hs`a, nowego loadera i dalej lipa. Może to wina systemu ? Ale raczej nie... mam xp jak by co. Ma ktoś jakieś pomysły jeszcze ?