Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MW3 Lobby i rozgrywka

BraciaMrok

Co myślisz o IWNet ?  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co my?lisz o takim wyko?ystaniu IWNet ?

• Ja pie****e...
      15
    • Nie mam zdania.
      3
    • Mi si? to podoba.
      18
  2. 2. Jak my?lisz, jak b?dzie wygl?da?a rozgrywka ?

• Nic nowego...
      7
    • Lepiej ni? w BO
      22
    • Lepiej ni? w MW2
      17
    • Gorzej ni? w BO
      2
    • Gorzej ni? w MW2
      3
    • Lepiej / Gorzej ni? w MW (COD 4)
      5
    • Nie mam zdania...
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Od razu mówię, nie było mnie 'kupe' czasu na mpc więc nie ogarniam czy jakiś temat był czy nie...

Ostatnio do neta 'wyciekły' informację, że IWNet powraca... Otóż serwery dedykowane będą ale... nie rankingowane, więc znowu powróci problem ze znalezieniem hosta i laaaaaagi. Z tego co (też) mówił Robert Bowling walczyć będzie można z max. 18 graczami w trybie Ground War.

Co o tym myślicie / sądzicie ?

Ja myślę że to jest totalny bezsens, ponieważ jak oni wyobrażają sobie grę 18 graczy na internecie jednego z nich...

Bonus xD :

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

Processor: Intel? Core? 2 Duo E6600 or AMD Phenom? X38750 processor or better

Memory: 16 GB free hard drive space / 2GB RAM

Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA?GeForce? 8600GT / ATI? Radeon? X1950 or better

Sound Card: DirectX? 9.0C or later

EDIT) Proszę moda o przeniesienie do działu o MW2

Źródło

Edytowane przez BraciaMrok
Opublikowano (edytowane)

Ja się ciesze że sobie kupię te grę :D Ale szkoda że nie będzie "Rankingowych Dedyków". Może jakiegoś patcha wydadzą ale to nie jest moja broszka :) Atak przy okazji BraciaMrok skąd wziąłeś te sygnatury bo pamiętam że była taka stronka tyle że zapomniałem jak się nazywa niestety... Trochę taki offtop :)

Edytowane przez kubikolos

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Dobra kampania i coś co musi być po prostu...

Tarcza balistyczna ^^

No i to rozumiem że gra jest na XP a nie dyskryminacja :(

Chciałbym tylko żeby opracowali jakiś skuteczny anty-cheatowy system :)

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Gość malutki688
Opublikowano

moim zdaniem ten kod to bedzie porazka, nie nauczyli sie na bledach i jesli nie bd dedykow to chyba nie kupie nawet tej gry bo mnie wkurzaja dzieci neo z g 18 i granatnikami.Bf jest pod kazdym wzgledem lepszy

Opublikowano

MW3 nigdy nie dorówna bf3. W bf'ie masz laser(świecisz po oczach, latarki, samoloty z możliwością zmieniania możliwości np: naprowadzane rakiety itp :D flary:D to są klimaty). A mw3 co pokażą, większość z mw1 + parę rzeczy z mw2. I to ma być coś?? SIngl będzie zabijał price'a przez kolejne 3 części?? Nurtuje mnie już to,,, Te dlc na pc'ta bd znowu po 50 zł za mapy z mw1 jak w mw2 było?? Normalnie Activision takiego syfu od lat nie zrobiło.. Pamiętam 1,2,3,4 część to było super i ogl na 1 cześć wydało się w premierę kolo 80/100 zł i się grało z dlc(które były za free). Pewnie kupie mw3 ale tylko żeby na półkę położyć ;D

To taki offtop z lekka ;D

@Topic:

Iwnet wkur*** mnie od mw2 ciągle jakieś neo z hackami i tubami latało, niszczyli zabawę przez koemdny jako host ;D Więc co tu dużo gadać mw3 bd tym samym co mw2 czyli wielkim syfem. Wole Trishit bo tam masz do snigla też mapy (Jestem fanem Zombi). Szczerze to ja oczekuje na cod bo2 ;D

znów Offtop: Nie obrażajcie się ze wam mogłem trochę popsuć smaczek ale zawiodłem się na mw2 i nie daruje tego ;D

Opublikowano

mam do was pytanie mw2 na minimalnych opcjach graficznych szło bez lagów myślicie że z mw3 też się tak uda ?

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

mam do was pytanie mw2 na minimalnych opcjach graficznych szło bez lagów myślicie że z mw3 też się tak uda ?

Te wymagania gry na pudelku są przesadzone , tak naprawde sa w podobie do mw2 jak mw2 ci chodziło to to tez pójdzie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...