Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miss Fortune - kupic ?

SpecTPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .

Nazbieralem punktow na jakas postac za 6100 punktow.

Mam juz :

Heimerdingera

Master yi

gralem kiedys miss i zadko bywalo zebym schodzil nia ponizej 20 zabic w meczu .

Kupuje jej itemy na szybkosc ataku i + obrazenia + krwiopijca

kupywac ? :D

Opublikowano

Jak dobrze Ci nią szło to kupuj. Miss ma bardzo ciekawy passyw przydatny w uciekaniu. Ulti bardzo dużo obrażeń potrafi zadać. Niestety łatwo uciec z zasięgu jej skilli. Najlepiej połączyć ją ze stunem.

PS: Nie ma postaci za 6100 do kupienia.

PSS: No i ortografia.

Opublikowano

Miss aktualnie jest na rotacji wiec tydzien mozesz pograc. Jak Ci sie nie znudzi i bedzie Ci dobrze szlo mozesz kupic.

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Jak już wyżej napisali koledzy:

Wstrzymaj się, gdyż aktualnie Miss Fortune jest w rotacji, przetestujesz, zobaczysz czy umiesz nią grać, a potem zastanowisz się nad kupnem.

Dobrą postacią AD za taką cenę jest również np.: Riven, Nocturne, Talon, Graves (...), więc masz się nad czym zastanawiać.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja osobiście nawet jakby mi się spodobała bym nie kupił jej, gdyż ta postać jest często na rotacji, ale jak kto woli, nie mozesz sie powstrzymać, to kup. :D Osobiście nie przepadam za MF, bardziej polecałbym ci Caitlyn. ;]

Opublikowano

Nie opłaca się, zdecydowanie za dużo chcą za postać, która oferuję tak niewiele.

Lepsze od niej są :

- kogmaw

- caitlyn

- graves

- ezreal (trzeba nim umieć grać)

- vayne

Opublikowano

Dokładnie. Caitlin jest odpowiednikiem troche Miss Fortunki (tak mi się zawsze wydaje)ale chyba lepsza :), wdg. najlepsza które wymienił kolega to właśnie Cait i Ezreal.

he?

Opublikowano

Mf to bardzo przyjemna postać, ulti potrafi sporo namieszać a od siebie polecam robić takie mini combo jak E+R by zaaplikować jak najwięcej dmgu z ulti.

Co do wypowiedzi wyżej, to graves jest tak na prawdę jej odpowiednikiem, lepszym.

Opublikowano

Caith ma po prostu dobry harras na midlane itp zato mf'ka zajebiste ulti do team fightów zależy jak grasz czy agresywnie czy last hity (tak jak ja)

zakaz handlu

Opublikowano

nie warto. czesto jest do wyboru. mf jest dobra jezeli jest nafeedowana ale jezeli masz malo killi duzo nie zdziala ponadto jest dosc manno zerna , a ulti moze i jest dobre , ale banalnie latwo z niego uciec i jeszcze prosciej przerwac i ten dlugi cd... jezeli ci sie podobaja tego typu postacie to proponuje caitlyn , kog'a i graves'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...