Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakaz przeklinania na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od dzisiaj wprowadzam zakaz przeklinania na mpcforum.pl. Za przekleństwo należy dać warn + wiadomość PM o wykroczeniu.

K.

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy to dobry pomysł.... Bo nie raz trzeba tak napisać aby wyrazić swoje emocje..... Warny powinny być tylko za nagminne albo za wyzywanie innych.... No ale ty tu rządzisz :D

@down: No tak z tym masz racje niektórzy używają ich dla szpanu i myślą że są wtedy fajniejsi....

PS: I taka mała prośba do raportujących... patrzcie na datę posta jeśli jest przed 01.11.2011 13:00h

to nie możecie raportować bo wtedy prawo to nie obowiązywało.... jeśli ktoś nie uważał na lekcjach taka zasada: " Prawo nie działa wstecz" :D ^_^

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry pomysł.... Bo nie raz trzeba tak napisać aby wyrazić swoje emocje..... Warny powinny być tylko za nagminne albo za wyzywanie innych.... No ale ty tu rządzisz :D

Niestety w decyzjach należy patrzeć na dobro ogółu. Niestety 70% z ludzi nie wie do czego służą wulgaryzmy, stąd zasada.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Trzeba mieć na uwadze dobro dziesięciolatków? Prawda?

Kto nie umie używać wulgaryzmów, to powinien dostawać warny, normalnych ludzi zostawcie w spokoju :s

Głupota totalna, kur...czę.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Trzeba mieć na uwadze dobro dziesięciolatków? Prawda?

Kto nie umie używać wulgaryzmów, to powinien dostawać warny, normalnych ludzi zostawcie w spokoju :s

Głupota totalna, kur...czę.

Powiedzmy, że moderatorzy będą przymykali oko na ludzi, którzy używają wulgaryzmów w sposób kulturalny. Zasada ma służyć zabiciu chamstwa i buractwa, które podpierane jest regulaminem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Powiedzmy, że moderatorzy będą przymykali oko na ludzi, którzy używają wulgaryzmów w sposób kulturalny. Zasada ma służyć zabiciu chamstwa i buractwa, które podpierane jest regulaminem.

Jak tak, to się cieszę. Z takiej strony pomysł wygląda całkiem nieźle.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Dobry pomysł, ale żeby nie dawali za byle co warnów ;D Jak ktoś przeklnie raz na... 2 miesiące to....

Dla mnie dobry pomysł <3

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Hmmm... dobry pomysł, ale wymaga poprawek, np. jeżeli ktoś będzie "kulturalnie" przeklinał to nic nie robimy, a jak ktoś będzie bezsensu przeklinał np. "kur*a ja pier*ole ale pi*dy" to wtedy można dać taką karę.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Dość głupi pomysł, jeżeli ktoś przesadzał z wulgaryzmami to prawie zawsze równocześnie spamował - warn i tak i tak.

Zakazania przeklinania uderza w bardziej "dorosłych" użytkowników, na których to forum się opiera (nie mówcie mi, że wiele jest 10latków - moderatorów/mentorów vipów itp...)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

A np. kurfa będzie warnowana ?

Bo domyślam się że dzifko będzie.

Przykład: O kurfa, kowal dzifka ulepszył mi tygrysią na +7 !

PS.Nie lubię tego.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Dajcie przykłady żeby każdy wiedział jak kulturalnie kur... używać wulgaryzmów.

W dodatku większość userów była na nie w temacie w pogaduszkach (tzn. jak ja się tam wypowiadałem) no i przecież dajecie warny za nadużywanie wulgaryzmów.

Jak można bluzgać, ale kultularnie, to może po prostu zaostrzcie ten punkt ?

np. 2 wulgi + w tekście = warn, czy coś takiego :D

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...