Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Multibot nie działa ? - Wejdź i zobacz .

GeforceIII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instrukcja dzięki , której mam nadzieje zacznie działać wam MultiBot 1.3 i może inne cheaty. Zapraszam .

To jest ukryta treść, proszę

Link do Tematu z Multibot_em 1.3 by Slait : http://www.mpcforum....aktualizacji-d/

post-381456-0-48917600-1320145346.jpg

Opublikowano

Zmiana nazwy nic nie daje

:) wystarczy wybrac na nowa dll z botem w injectorze i pobrac net framework 4.0 w ktorym juz jest 3.5 :D i paczke c++

Opublikowano

no wlasnie moze zaskodzic bo bot ma kod ktory injectuje tylko z orginalna nazwa ale czasem z znieniana dziala bo jest troche zabogowany ;/

Opublikowano

Popielnik nie chce się kłócić ale o co Ci chodzi daj se siana . Jak widzę jednej osobie pomogło więc nie wiesz nie mów . Pozdrawiam

Opublikowano

zminana nazwy dll nic nie wnosi wystarcze pobrac net frameworka i paczke c++ ktora ja podawalem :) i gdy by nie ja to bys nawet o nim nie wiedzial ...

Opublikowano

Zmiana nazwy nic nie wnosi, tylko trzeba w Injectorze wyczyścić listę i kliknąć jeszcze raz na bota. To jest klucz całej zagadki. Aktualnie za mh dostaje się bana. Miałem poblokowane bypassem wszystko, kamer mod itp. All pięknie działało, lecz dziś wchodzę na konto i patrzę, że zablokowane konto ;]

cooltext468028654.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...