Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Left 4 Dead 2 PROBLEM z właczeniem gry

Morfer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem z uruchomieniem l4d2. Zaczęło się to od kiedy zmieniłam swój monitor , kiedyś miałem zwykły monitor 17 calowy , a teraz mam 21 calowy o nietypowej rozdzielczości 1360 x 768.

Mam orginalnego l4d2 na steam.

Problem w tym ze jak chce włączyć l4d2 to robi się czarny ekrantak jak zwylkle przy włączaniu gier i po chwili sie wyłacza i wyskakuje takie okno: (będzie na dole)

Aha i jak coś to próbowałem aktalizowac sterowniki do karty graficznej ale sa juz zaktualizowane.

Jeśli ktoś ma jakiś pomysłprosze pisać. Z góry dziekuje. :D

post-414190-0-29129800-1320144425.png

Opublikowano

Musisz w właściwościach gry wyłączyć na chwilę Steam Cloud. Tak przypuszczam.

A jeśli nie da rady wejdź w start i poszukaj L4D. Powinno być ustawienia albo opcje i wejdź tam i zmień rozdzielczość na standardową. Będziesz grał z czarnym paskiem ale co zrobić.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

A jeśli nie da rady wejdź w start i poszukaj L4D. Powinno być ustawienia albo opcje i wejdź tam i zmień rozdzielczość na standardową. Będziesz grał z czarnym paskiem ale co zrobić.

ej a jak mam wejsc we włąsciwosci jak nie moge wlaczyc gry

Opublikowano

Wina sterowników karty graficzną bądź/i .NET Framework.

Jak to nie pomoże, wejdź w bibliotekę steam > PPM na wpływ gry> Właściwości> Ogólne> Opcje uruchamiania i wpisz -dxlevel 80.

Tylko uważaj, jak będziesz chciał zagrać w inne gry, musisz zmień na -dxlevel 81.

09071535498836998897.png

Opublikowano

@upx2 Start -> Wszystkie programy -> szukasz gry i tam zazwyczaj jest "uruchom grę" i "ustawienia gry". Jeśli nie będzie ustawień to musisz zrobić tak jak Wiśniowy mówi.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...