Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Moj początek,przygoda z Vidictus. : D

sasuke744

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze...... opowiem jak zaczęlem dziś grac w ta grę , normalnie stracilem rachubę czasu, myślałem ze gram z 2h a tu patrze na zegarek 22 : 37 no xD. Dotychczas wbiłem 13lvl i średnie eq gram lannem : D.

I Jeszcze coś xD.... męczyłem się zeby zebrać takie owo kryształki do ulepszania , wchodzę do tego marketu i wogole a tam po 80-300 g za jedno -.-'.

Może w tym temacie wszyscy będą opisywać swój początek, i przygody z tą ową grą ? : D

Opublikowano

Heh moja przygoda zaczęła się tak. W pierwszy dzień CBT chciałem kupić nx do CA a tu akurat widziałem reklamę Vindictusa. Oczywiście ciekawość, pobrałem i zacząłem grać i jest tak do dzisiaj :),Co do lvl to nie ma co mówić ten maks jest Bogu dzięki, że w środę będzie do 60 potem do 70 tylko czekać ^^. Z takich śmiesznych przygód to miałem taką samą jak ty z Remnantami i do 44 lvl czekałem z misją z Iced strawberry brandy (Po zdenerwowaniu się kupiłem te 11 ice crystali)

Opublikowano

@UP: a wiesz kiedy dadza nowa postac "krok" czy cos takiego widzialem na yt taka postac , i nie wiem czy bedzie tez na EU a chetnie bym pogral ta postacia , a co mojej przygody z Vindictus to zaczolem jakies 2 tyg... i mam 11 lvl bo gram tym z dwoma mieczami :)

@Edit

Eee koniec spamu , tu mamy pisac tu mamy pisac swoja przygode zwiazana z ta gra a nie o handlu goldem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

tego kiedy wejdzie karok do EU nie wie nikt. na razie cieszmy się że zwiększą lvl cap do 60 ;D

Przygodę z Vindą zacząłem jakiś rok temu, albo i dłużej, na wersji Amerykańskiej, ale z racji ciągłej zmieny IP, dużych laggów zrezygnowałem.

na EU jestem od CBT na których wbiłem 35 lvl.

a teraz w około 2 tygodnie wbiłem 44 lvl z tym co ma dwa miecze jak to nazwał kolega wyżej, ja wolę nazywać go Lann

gram z dwoma spearami i aktualnie zajmuję się zbieraniem i sprzedawaniem golda.

Opublikowano

Co do Karoka z tego co wyczytałem (Mogę się mylić) Wszedł do US w wersji 1.31 po Episode 7 u nas dopiero wchodzi Episode 5. Więc najprawdopodobniej będziemy musieli trochę na niego czekać.

Opublikowano (edytowane)

Hmm mam pytanie xD... bo tu se wchodzę do tego marketu xD i mam full set już Crimson ale kuzde nie moge znaleźć tych spodni no szukam szukam i nic xD. Mozę wie ktoś gdzie mogę je kupić xD?

edit.

mmm ale po cos mial bym robic nowy temat i zaspamowywac forum jak moge tu ? : p

Edytowane przez sasuke744
Opublikowano (edytowane)

Hmm mam pytanie xD... bo tu se wchodzę do tego marketu xD i mam full set już Crimson ale kuzde nie moge znaleźć tych spodni no szukam szukam i nic xD. Mozę wie ktoś gdzie mogę je kupić xD?

chyba tematy Ci się jebły.

sam robisz temat o tym jak zaczęliśmy przygodę a teraz spamujesz...

brawo.

możesz je wycraftować u Ferghusa

@down

no raz od kogoś kupiłem ;)

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

Ja tak jak kolega Lenart zajmuje się sprzedawaniem golda, mam evie, lanna i fione na max lvlu :P

btw. Lenart, nie kupywałeś czasem na allegro u mnie golda ostatnio? :D