Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, Na początku mówię że rejestrowałem się tylko żeby napisać, naprawdę nie jestem pewny czy w dobrym miejscu pisze, jednak proszę o przekierowanie lub odpowiedź w tym temacie.

Otóż, mój problem jest taki że postanowiłem zobaczyć jak się gra na 777, pobrałem, wszystko fajnie ale włączam grę po pathowaniu (w sumie 1 path) klikam start i xtrap odpala i pisze że wersja xtrap nie jest najnowsza , że potrzeba nowszej czy coś takiego. Nie wiem czy to jest powodem , bo xtrap różne rzeczy pisał mi na polskim serwerze ale błędu nie było. Załączam też screen xtrapa . Naprawde szukałem w różnych miejscach i nie mam czasu dalej się bawić , proszę o pomoc. No albo poprostu skąd ściągnąć aktualizacje do xtrap, zwkyle było automatycznie,

Ups , nie dalo rady wysłać , ale tu jest ten sam problem, patrzcie http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=aktualizacja%20x%20trap%20last%20chaos&source=web&cd=5&ved=0CEcQFjAE&url=http%3A%2F%2Fzapytaj.onet.pl%2FCategory%2F029%2C010%2F2%2C14731642%2CMam_problem_z_Last_Chaos_777_z_xtrap_Screen_z_problemem_w_dalszej_czesci_pytania.html&ei=Dg-vTqjHI5Ge-Qafm8HAAQ&usg=AFQjCNGFPTrz4btl8NHyNvrl_ZultPm7iA&sig2=XAUDM7CjGbY-_CsNel1QIQ&cad=rja screen.

Edytowane przez Solester
Opublikowano

Ok wieśniak z góry dzięki , a nie wiesz może kiedy lc 777 będzie On ? lub gdzie sie sprawdza status On/Off line ? :D

Last Chaos Destiny <3 Only with Night Shadow ^^ nick Arantir

Opublikowano

no to sobie poczekamy, nie przeszkadza mi to bo mam sporo roboty , mam tylko nadzieję że jak to po niemiecku rozwiązanie że dam rade odczytać cokolwiek ;]

Opublikowano

czy ktoś wie kiedy wkońcu włączą? boże, wiedziałem że nie będą tak szybko usuwane awarie jak na oficjalnym , ale to przesada ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...