Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi WR

fyrrer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po dluzszej przerwie grania w wr postanowilem grac znowu ale tu pojawia sie problem mam okropne lagi (wczesniej tego nie mialem) poprostu jak ruszam myszka to sie przycina podejrzewam ze wina nie leży w sprzecie bo gram w cod 6 i chodzi bardzo dobrze i zadnych lagow nie mam komputer mam niezly internet bardzo dobry pingi male nie pomaga ponowne zainstalowanie gry format zmienilem nawet dysk mam wszystkie sterowniki najnowsze system operacyjny winodws xp programy wspomagajace tez nie pomagaja ccleaner defragmentacja dyskow odciazanie komputera tez nie :( prosze o pomoc bo narawde juz nie mam pojecia od czego to moze byc mozliwe ze nie mam jakiegos programu ktory potrzebuje ta gra prosze o wszelka pomoc nie piszcie tylko ze komp za slaby bo to bujda

Opublikowano (edytowane)

Na dobry początek, napisz dokładnie, jaki masz komputer i internet, bo bez tych informacji, nie wiele zdziałamy.

Internet-szybkość ściągania-16 000 kbps szybkość wysyłania-900 kbps ping-92 (neostrada) komputer: procesor-intel pentium 4 3.02 GHz karta graficzna - ATI R43500 1GB RAM- 4 GB i tyle informacji chyba wystarczy :) nie mam zadnych cheatow nie używam i nie mam na kompie wiec to odpada

Edytowane przez fyrrer
Opublikowano

Hmm... ja też od dłuższego czasu mam okropne "lagi" prawdopodobnie z powodu zbyt dużej ilości osób na servie no i chyba przez to mam ten obszerny problem ...

Opublikowano

Hmm... ja też od dłuższego czasu mam okropne "lagi" prawdopodobnie z powodu zbyt dużej ilości osób na servie no i chyba przez to mam ten obszerny problem ...

tak tylko ja to mam na kazdym servie nie zaleznie od godziny nawet jak serwery puste sa

Opublikowano

No to masz za słabego kompa i net'a..... za mało RAM'u.......

@down.. sory nie doczytałęm się...... Więc coś mu ten RAM zżera może jakiś wir albo pliki mu sie pofragmentowały

@TOP zrób defragmentacje dysku....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@ UP Napisał że ma 4 gb .

Oto wymagania warrock'a :

Minimalne Zalecane Procesor Pentium 3, 800 Mhz Pentium 4, 2.0 Ghz Pamieć RAM 512 MB lub więcej 512 MB lub więcej Karta Grafiki Radeon 8500LE, Geforce MX400 lub lepsza FX5700 / ATI 9200 System Windows ME / 2000 / XP Windows 2000 / XP Internet DSL Cable / T1

Więc na pewno w Pamięci Ram nie leży problem . Ja osobiście mam starszy komputer o parametrach :

Intel Core 2 Duo : 2.20 GHZ , 1GB RAM , RADEON X550 512mb , 32mb's łącze internetowe .

I nie mam lagów..

Headhunterz ♥

Opublikowano

No to masz za słabego kompa i net'a..... za mało RAM'u.......

@down.. sory nie doczytałęm się...... Więc coś mu ten RAM zżera może jakiś wir albo pliki mu sie pofragmentowały

@TOP zrób defragmentacje dysku....

jezeli zmiana dysku a w tym wypadku taz ponowne zainstalowanie systemu nic nie pomogly to defragmentacja nie ma sensu dysk jest praktycznie pusty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...