Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poczatek X_x

drako215

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Yol Yol, chcialbym zaczac grac w warrocka, i mam pare pytan.

1. Na czym polega weapon binder? widzialem na yt ze dodaje wszystkie bronie w grze czy cos takkiego, ale nikt ich nie uzywal ( w sesie nie strzelal nimi :F ) wiec nie wiem o co chodzi, jest to tylko estetyczne dla nas? o.O)

2. Ktos mi tam mowil ze duzo broni jest dla VIP'ow, wiec czy istnieje jakis vip hack, jesli nie, ile kosztuje vip?

3. Czy jesli duzo grywam w fpsy, w tej bd na poczatku totalnym nubem? ( Chodzi mi bardziej o poziom trudnosci )

Edytowane przez drako215
Opublikowano

1. Jest to opcja hacka, "daje" ona nam wybraną broń, ale jak strzelimy to wyłącza się nam gra, tzw. crash.

2. Są vip hacki ale nie wiem czym się one różnią od tych które są publikowane na naszym forum. A co do tych "broni dla vipów" to mu pewnie chodziło o to że można niektóre bronie kupować w marketplace, czyli na stronie gamersfirst, które kupujemy za kredyty, a kredyty kupujemy za prawdziwe pieniądze.

3. Totalnym na pewno nie, ale gdy już nabierzesz trochę doświadczenia to nawet położysz hackera.

pozdrawiam heniuś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...