Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowy bot

bortol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma aktualnie bota który spełniał by twoje wszystkie wymagania. Ale jest PB DO Bot i biobot które są darmowe ale nie przepisują za darmo Captcha. Trzeba wykupić kredyty w serwisie CaptchaTrader.

Opublikowano

Nie ma aktualnie bota który spełniał by twoje wszystkie wymagania. Ale jest PB DO Bot i biobot które są darmowe ale nie przepisują za darmo Captcha. Trzeba wykupić kredyty w serwisie CaptchaTrader.

Wykupić lub, zarobić samemu.

Ja właśnie siędzę i zarabiam sobie kredyty na dzisiejszą noc.

Opublikowano

Tak jak ludzie pisali wyżej PBDO lub bio. A captcha trader słabo to wpisuje dzięki niemu w gdzine zbiera mi 700 uri (tylko) a niby wpisuje po około 10 kodów. To ten 1 kod to nie wiem w jakim czasie on wpisuje (5 minut). To się nie opłaca wole juz samemu wpisywac

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

@up wolałbym wydać te 1$ i mieć na dłużej niż siedzieć i zarabiać na jedną noc kredyty ale na szczęście nie muszę :)

$1 + $5* * The $5 is a transaction fee. If it wasn't there, we'd end up losing money on the smaller packages. To po pierwsze.

Po drugie, nie każdy ma Paypal'a albo kartę kredytową.

@up PBDO, na cpatchaTrader zbiera mi średnio 6k+ urki w 1h, a teraz na dyniach koło 7k.

Opublikowano

Hmm, może mi ktoś wytłumaczyć jak zarobić te kredyty?

Zakładasz konto na CaptchaTrader, potem wchodzisz w Earn Credits, a tam co 30-40 sek. wyskakuje do wpisania kod captcha, za takie jeden wpis, dostajesz na Swoje konto 7kredytów, a jeden wpisany captcha na Twoje konto to jest 10 kredytów, które Ci odciąga z Twojego konta. Generalnie w 30min. jesteś w stanie zarobić kredytów na kilka godzin bocenia.