Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akt 5 w Diablo 2 1.13Classic

magines

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Poszukuje Hacka hyba albo moda pamietacie pewnie hack act 5 in classic diablo wiec chce takiego do wersji 1.13 on robi to ze w diablo 2 klasycznym mozna miec akt 5 kto takiego posiada to prosze o odpowiedz . i Dzieki z góry :)

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale wydaje mi się że nie da się do zwykłego Diablo 2 dorobić aktu 5.

Czy nie będzie prościej pobrać dodatek Lord of Destruction i mieć normalnie akt 5 na singlu.

Jest też trzecia opcja kupić orginał klucz do gry na bnet to koszt 19 zł.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale wydaje mi się że nie da się do zwykłego Diablo 2 dorobić aktu 5.

Czy nie będzie prościej pobrać dodatek Lord of Destruction i mieć normalnie akt 5 na singlu.

Jest też trzecia opcja kupić orginał klucz do gry na bnet to koszt 19 zł.

Eh nie rozumiesz mam dodatek itp tylko powiem tak na lodzie mozna grac w klasyk to kazdy wie i kiedys na 1.10 jest na newd2event act 5 in classic d2 dziala tak ze musisz miec zainstalowany lod to wejsc do gry itp ale on nie dziala na 1.13 wiec pytam sie czy zna ktos nowsza wersje lub cos podobnego no to taki haczek ze na cl spokojnie wejdzierz na akt 5 :)

Edytowane przez magines