Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] SponsorPay

NiNeTaLeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zacząłem grać w BF:H i chciałbym poznać sposob na te reklamy. Grałem w metka, nawet probowalem te reklamy robic, ale zadne sm nie przychodzili. Prosze o wytlumaczenie jak to sie robi.

Opublikowano (edytowane)

Trzeba pobrać HotSpotShielda, włączasz go(Connect), potem wbijasz na stronke bfh, get battlefounds, następnie klikasz na "Zarób Battlefounds", i robisz reklamki :D. Polecam robić te w których trzeba coś pobrać. :)

ps. Powinien być jakiś temat w którym będziemy się dzielić działającymi reklamkami, tak ludzie z działu WarRocka

Edytowane przez YankeS96
Opublikowano

też mam takie sumy jak goglus tylko ze większość nie działa ale na koszuleczkę starcza :D uzbierałem 437 za te wszystkie ankiety

Opublikowano (edytowane)

@up

Podaj nazwy tych reklam za które Ci doszły Battlefundsy :)

Edytowane przez YankeS96
Opublikowano (edytowane)

mam pytanie bo nigdy nie używałem AOL' lub czegoś w tym stylu (jak na samym prawie początku było powiedzane): chodzi mi o to, że to jest tylko do zmiany IP tak jak ten drugi program ?

Edytowane przez xBumba
Opublikowano

ja bym nie ryzykował używanie tych programów bo za takie rzeczy raczej napewno wkońcu bany się posypią bo jakby to było legalne to poco by było podzielenie reklam na takie dostepnę tylko w danym kraju mogłyby być przecierz wszystkie dostępne dla wszystkich

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano (edytowane)

Na dobrą sprawę w metinie też według ciebie za to banowac powinni a juz dobre 400Sm zarobilem i nadal bana brak ;]

Edytowane przez fsdfasfasd
Opublikowano

chodzi mi właśnie o to ryzyko :P

: raz już dostałem bana, ale ca cheating :P. A teraz wydałem trochę kasy na postać więc wole nie ryzykować

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...