Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a zatem mam lagi od tego nowego eventu wlannczam gre i jak rozpoczynam runde i kazdy biegnie wszystko sie tnie na kilks sec i tak co jakis czas przed eventem normalnie gra mi smigala a teraz jest lipa pomoze ktos bo nieda sie grac wcale?internet mam dobry wczesniej sie niecial a teraz to sa lagi jak by pc-ka?

pomoze ktos czy nie?

Opublikowano

po twoim nicku sądze że masz włączonego cheata ... Może używasz jakiegoś badziewnego hacka który spowolnia gre ?

Spróbuj włączyć warrock bez hacka i powiedz co się dzieje

3007.jpg
Opublikowano

@UP Hack nie ścina gry a jeśli tak się dzieje to nie hack jest badziewny tylko twój komputer jest za słaby.....

@TOP Może zbieg okoliczności i net ci się zwalił..... sprawdź gniazdko od tele czy nic się nie urwało...... Może to być też prze hacka.... albo jakiś wir... lub komputer masz już za słaby ustaw mniejsze wymagania ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

coder spr i bez hackow i tez mam zacinki gry gdzie team biegnie w miejscu a za chwile jest na 2 koncu mapy ale zrozum pls przed eventem niemialem takich problemow gra smigala jak glopia a i mam neta z orange bez przewodowego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...