Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Znów pisze z pewnym problemem, aczkowiek VK3601(H) sam na siebie nie zarabia ! A to dopiero VI tier, i tu jest problem. Skoro VK zbiera expa, a kasy, to już leci dzięki niemu na minusie, co robić ? Grać na przemian PZ IV i VK ? Czy tyllko VK ? Ewentualność jest gdy wygramy, wtedy mam 10kafli, ale reszta ? To na minusie, i to równo. Co robić ?!

Opublikowano

Napisz jaki masz rozwój(ulepszenia) tego vk3601. Jak jest nowy to rzadko, który czołg na siebie zarabia:D Na moim kaski mi leci konkretnie, poprostu musisz się przyzwyczaić:]

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Napisz jaki masz rozwój(ulepszenia) tego vk3601. Jak jest nowy to rzadko, który czołg na siebie zarabia:D Na moim kaski mi leci konkretnie, poprostu musisz się przyzwyczaić:]

Jak ja kupiłem KW (nowego) to dostawałem max 6k. za bitwę, z czego 2,5k naprawa. Teraz mam all najlepsze i średnio dostaje 10k., z czego 4k naprawa.

Opublikowano

ja mam z drzewka obok VK3601(P) i z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że na początku było hmm.. na równo wychodziłem z kasą, teraz moje przychody na czysto wynoszą koło 15 kafli jak dobrze pójdzie :>

Być zajebistym...

Opublikowano

Ulepsz go, albo graj na przemian, nie ma innej rady ;)

Na wyższych tierach to nawet na wymaksowanym czołgu będziesz wychodził na minusie (jeśli przegrasz bitwe ;))

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Super czołg Ładnie zarabia, sam nim aktualnie gram. Wymaksuj go i załoga 100% i poczujesz różnice. A póki co graj na zmianę z Pz IV.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ja mam vk ulepszone dzialo 10,5cm i 1 silnik ulepszony zarabiam za przegrana 7k 6k naprawa a jak wygram i zniszczę 2 to 15k kredytów za win a 10k za przegraną. Ja moją pz3/4 zarabiam 15k z bitwy niezalezienie jakiej. Tak na marginesie to dla mnie pz3/4 jest lepsze od 4

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...