Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

allegro

Gość dordo35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy wystawienie aukcji na allegro cos kosztuje? jak bym chcial sprzedac np. konto do jakiejs gry

Opublikowano

no i jak ktoś ci kupi te konto to jeszcze bedziesz musiał zapłacic jakiś % od tej sumy za którą sprzedałeś ;)

Sam sprzedaje yang i nieźle mnie te allegro kroi... no ale co zrobic , jednak na + wychodze

Opublikowano

Tylko uważaj, jeśli nawet nie zapłacisz im te 2zł to mogą cie podać do sądu.

Ja miałem przed sądowe wezwanie do zapłaty, a było jakieś 7zł...

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Tylko uważaj, jeśli nawet nie zapłacisz im te 2zł to mogą cie podać do sądu.

Ja miałem przed sądowe wezwanie do zapłaty, a było jakieś 7zł...

Nie pierdziel, jeżeli nie zapłaisz to po prostu nie będziesz mógł nic sprzedawaćdo momenty uregulowania kosztów. No chyba że łączna suma którą wisisz przekracza 50 zł, wtedy mogą pozwać

Opublikowano

jak wystawiałem Golda z Vindictusa, nie dawałem miniatury itp. to samo wystawienie aukcji wyniosło mnie 25 groszy

Opublikowano
Nie pierdziel, jeżeli nie zapłaisz to po prostu nie będziesz mógł nic sprzedawaćdo momenty uregulowania kosztów. No chyba że łączna suma którą wisisz przekracza 50 zł, wtedy mogą pozwać.

Naprawdę dostałem taki list, kwota była mniejsza niż 50zł. To jest bez różnicy czy 10 czy 100.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Naprawdę dostałem taki list, kwota była mniejsza niż 50zł. To jest bez różnicy czy 10 czy 100.

Aż list do ciebie wysłali? Ja tylko emaila dostałem, że jak nie zapłacę to nie będę mógł nic wystawić

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Nie pierdziel, jeżeli nie zapłaisz to po prostu nie będziesz mógł nic sprzedawaćdo momenty uregulowania kosztów. No chyba że łączna suma którą wisisz przekracza 50 zł, wtedy mogą pozwać

Co Ty pierdolisz ? :D

Miałem włama na konto z allegro, ktoś sprzedał sobie na nim xboxa, aukcja wyszła 49zł - w dodatku On tego xboxa nie sprzedał i gdybym nie zgłosił włamania, to bym miał sprawe za oszukanie na grubą kase.

Dałem IP sprawcy, namierzyli - ukradł w szkole i umorzyli, bo dostęp do kompów miał każdy.

A mi z allegro przyszedł kwitek, że sprawa została skierowana do sądu.

Później Wam zeskanuje i wrzucę xD

52287137559562145640.png

Opublikowano

Tak kosztuje ale groszowe sprawy.

Zależy też co wybierasz.

Np. szablon itd

Ja jak wystawiam to w sumie gdzies ok 90 gr.

OkeanoS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...